Redactia.ro
Home » Știri » Clipe de coșmar pentru 300 de tineri dintr-un club din Capitală: „A fost ca la Colectiv, era să murim”

Clipe de coșmar pentru 300 de tineri dintr-un club din Capitală: „A fost ca la Colectiv, era să murim”

GALERIE FOTO (5) Clipe de coșmar pentru 300 de tineri dintr-un club din Capitală

Clipe de coșmar pentru 300 de tineri dintr-un club din Capitală. Sute de tineri au fost la un pas de moarte, după ce s-au călcat în picioare într-un club din București. Cineva a dat cu spray lacrimogen, iar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Minute în șir, tinerii s-au luptat să iasă afară din club.

Clipe de coșmar pentru 300 de tineri dintr-un club din Capitală: „A fost ca la Colectiv, era să murim”

Scene șocante au fost surprinse, sâmbătă seara, la un concert din București. Ian, unul dintre cei mai cunoscuți trapperi a ținut un spectacol într-un club din București. Sute de tineri au participat la concert, dar lucrurile au luat o întorsătură groaznică.

Ceea ce a se anunța a fi o seară distractivă, s-a dovedit a fi una de coșmar. Totul a avut loc la evenimentul Trapsodia, la o locație de pe strada Băiculești din București. Mult așteptatul eveniment a fost anunțat cu mult timp înainte, iar adolescenții abia așteaptau distracția. Concertul a avut un început frumos, numai că, la un moment dat, s-a produs agitație și au urmat minute de coșmar.

Adolescenții s-au călcat în picioare

Tinerii s-au călcat în picioare după ce, o persoană, a dat cu spray lacrimogen în mijlocul clubului. Adolescenții s-au panicat, iar majoritatea au fugit spre ușa de ieșire. Situația era alarmantă, iar tinerii s-au călcat în picioare, unii pe ceilalți, iar cei care au reușit să iasă au filmat tot ce s-a întâmplat. Sunetele de pe fundal arată panica și teama acestora: ”Era să murim” / ”A fost ca la Colectiv”, au spus tinerii. Într-o informare a Poliției se arată că un tânăr ar fi pulverizat cu un spray lacrimogen.

”La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției, precum și echipaje medicale. Au fost identificate nouă persoane, care părăsiseră incinta. Au fost evaluate medical, dar nu au necesitat transport la spital.

Ulterior, o unitate spitalicească din sectorul 1, a sesizat, tot prin intermediul 112, că o persoană s-a prezentat la camera de gardă acuzând o stare de rău, pe fondul inhalații unei substanțe iritante, persoană care a participat la același spectacol.

S-a stabilit contextul în care a fost organizat spectacolul și se efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, se arată într-o informare a Poliţiei. „S-au urcat unii pe alţii. S-a auzit numai: Bă, fugiţi! Se dă cu gaze! Era o fată în faţa mea pe care o trăgeau nişte băieţi. Era leşinată. Şoc şi groază. Un prieten era tăiat la picior”, a declarat un martor pentru observatornews.ro.

De asemenea, unii tineri susțin că bodyguarzii localului îi împingeau în interiorul clubului și nu îi lăsau să iasă. „Bodyguarzii ne împingeau înapoi. Aproape picam pe spate. Cei de la intrare ne împingeau în Ne-am strecurat printre ei, pe sub mâinile lor. ieşeau pe genunchi, pe burtă. Strigam să ne lase să ieşim afară”, au mai spus martorii. Adolescenții susțin că în club nu exista decât o singură ieșire. Aceștia reclamă faptul că tragedia din Colectiv se poate întâmpla oricând. Reamintim că pe 31 octombrie 2015, la clubul Colectiv, a avut loc un incendiu devastator. 65 de tineri și-au pierdut viața, iar cei vinovați sunt încă în libertate.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: