Redactia.ro
Home » Monden » Clipe de groază pentru Daiana de la Puterea dragostei! I-a ars casa chiar în noaptea de Revelion

Clipe de groază pentru Daiana de la Puterea dragostei! I-a ars casa chiar în noaptea de Revelion

GALERIE FOTO (2)

Au fost clipe de groază pentru Daiana de la Puterea dragostei. Noul An nu a venit cu bucurie. I-a ars casa chiar în noaptea de Revelion. Bruneta le-a mărturisit urmăritorilor ei prin ce coșmar a trecut.

Casa fostei concurente de la Puterea dragostei a fost cuprinsa de foc chiar în noaptea de Revelion. La Instastory, bruneta a organizat o sesiune de întrebări și a răspuns curiozităților adresate de urmăritorii ei. Așa se face că toți au aflat de necazul acesteia.

Clipe de groază pentru Daiana de la Puterea dragostei! I-a ars casa chiar de Revelion

Mai mult decât atât, ea a postat și prima fotografie de la fața locului, unde apare casa brunetei în flăcări.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a mărturisit că nu va uita niciodată seara de Revelion, fiind seara în care a avut loc tragedia. „Nu cred că am să uit vreodată acea zi. În noaptea aceea mi-a ars casa…”, a scris Daiana Marcu, a Instastory.

A adăugat și o fotografie de la fața locului, unde se poate vedea cum locuința este acoperită de flăcări. Întrebată de la ce a pornit incendiul, bruneta a mărturisit că motivul este în continuare necunoscut.

Cel mai probabil, flăcările au pornit din cauza petardelor și artificiilor aruncate în noaptea de trecere dintre ani.

„Nu știm nici noi… probabil de la petarde, artificii, nu știm”, a răspuns Daiana.

În ciuda acestui moment dificil, Daiana Marcu a mărturisit că se bucură că nu au existat victime și nimeni din familia ei nu este rănit.

Daiana de la Puterea Dragostei, în doliu

În octombrie 2021, Daiana de la Puterea dragostei a trecut printr-un alt moment dificil. Vedeta a nunțat pe pagina ei de Instagram că este în doliu, după ce a pierdut o persoană apropiată.
Fosta concurentă de la Puterea dragostei nu a dat mai multe detalii cu privire la persoana care nu se mai află printre noi. A transmis doar un mesaj emoționant.

„În acest moment vreau doar liniște!”, a scris Daiana de la Puterea dragostei, în dreptul unei fotografii care indică doliu.

Daiana Marcu și-a schimbat și fotografia de profil, semn că este vorba despre o persoană apropiată sufletului ei.

Etichete: