Redactia.ro
Home » TV » Clipe de groază pentru Florin Dumitrescu. Fiica celebrului chef a fost dusă de urgență la spital

Clipe de groază pentru Florin Dumitrescu. Fiica celebrului chef a fost dusă de urgență la spital

Florin Dumitrescu și soția juratului de la Chefi la Cuțite au trecut prin clipe de coșmar, după ce fiica lor, Ava, a fost dusă de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu micuța lor.

Florin Dumitrescu și Cristina au două fetițe minunate, Ava și Mia, cu care amândoi se mândresc pe rețelele sociale. Însă cuplul a trecut prin clipe de groază, odată ce micuța Ava a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență și a ajuns la spital.

Fiica lui Chef Florin Dumitrescu, dusă de urgență la spital

Soția lui Florin Dumitrescu a mărturisit fanilor ei că a lipsit de pe rețelele sociale din cauza unei probleme extrem de delicate pentru toată familia. Fiica lui Chef Florin Dumitrescu, Ava, a suferit un accindent și a trebuit să fie dusă de urgență la camera de garda. Micuța a avut îngrijiri medicale.

Ava, fiica lui Florin Dumitrescu, a suferit un accident și a fost dusă de urgență la spital. Fetița se juca în curte, s-a dezechilibrat și a căzut chiar pe mâna stângă. Cristina Dumitrescu a dus-o imediat pe fiica ei la cea mai apropiată unitatea medicală.

„Nu am mai dat niciun semn pentru că… Ava a căzut în curte pe mână. Noroc că avem în spitale niște doctori foarte buni, care mai presus de meserie sunt oameni”, a scris Cristina Dumitrescu pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii cu fiica ei.

Acum, micuța Ava este bine, dar va sta cu mâna în ghips o perioadă.

Soția lui Florin Dumitrescu, mesaj emoționant: „Copilul meu mi-a dat o mare lecție de curaj!”

Soția lui Florin Dumitrescu a mai publicat de curând o fotografie în care apar ambele fetițe ale cuplului. Mama lor le-a pozat la școală și a transmis fanilor de pe rețelele de socializare că a primit o lecție de curaj de la fiica ei.

„Copilul meu mi-a dat o mare lecție de curaj! Au mai multă forță în ei decât credem. Când s-a întâmplat asta? Ieri erau mici, iar azi sunt amândouă școlărițe’, este mesajul emoționant transmis de Cristina Dumitrescu pe Instagram, la InstaStory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini