Redactia.ro
Home » Monden » Clipe grele pentru familia lui Alexandru Cumpănașu. Soția politicianul a ajuns de urgență la spital FOTO

Clipe grele pentru familia lui Alexandru Cumpănașu. Soția politicianul a ajuns de urgență la spital FOTO

GALERIE FOTO (2)

Soția politicianului Alexandru Cumpănașu a ajuns de urgență la spital, deoarece a leșinat subit, neavând probleme de sănătate.

Clipe grele pentru familia lui Alexandru Cumpănașu

Președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, Alexandru Cumpănașu a postat pe rețelele sociale o poză cu soția lui, Simona aflată în momente tragice, pe o targă. Între timp cei de la SMURD îi ofereau primul ajutor și o pregăteau de transport către spital, pentru o serie de investigații. Politicianul i-a rugat pe toți urmăritorii și susținătorii lui din mediul online să se roage pentru sufletul lui pereche, cea pe care o consideră îngerul lui să-și revină rapid din starea pe care o acuza. Femeia a avut nevoie de intervenție specializată din partea cadrelor medicale, în urma unor dureri constante de cap, din cauza cărora a leșinat.

„Vă rog să vă rugați pentru noi. După ce acum o săptămână am ajuns eu la urgență din cauza unui dobitoc, acum soția este la urgență. I s-a făcut rau, dureri de cap, a leșinat și a venit SMURD. La fel. Rapid și eficient. Sper să nu fie nimic grav. Abia putea vorbi cand și-a revenit. Este îngerul meu. O iubesc enorm. Iar rugăciunile voastre ne-au fost de multe ori de ajutor”, a transmis Alexandru Cumpănașu pe contul personal de Facebook.

Sursa foto: Facebook Alexandru Cumpănașu 

Acesta a publicat și o fotografie cu soția sa, Simona pe targă, fiind preluată de un echipaj SMURD care a dus-o la spital de urgență pentru investigații.

Alexandru Cumpănașu, accident grav în urmă cu puțin timp

Președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, Alexandru Cumpănașu a trecut vprin clipe grele la începutul acestei luni, în urma unui accident grav:

„Poliția i-a reținut azi-noapte permisul pentru 90 de zile individului care a intrat aseară în mașina mea și a soției. Sunt încă la urgențe. Sper să nu fie nimic grav. Mi se fac analize.

Dobitocul a intrat cu viteză în noi la Arcul de Triumf, tăind benzile. Nu am cuvinte să descriu ce i-aș face. A fost prima seară când am ieșit fără copii. Pe locul impactului de obicei stau copiii. Nu știu cum Dumnezeu i-a ferit în seara aceasta”, a scris, pe 5 august, Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: