Redactia.ro
Home » Monden » Clipul cu peste 1 milion de vizualizări pe TikTok. Cântăreața Olivia Adams a dat cu Buhnici de pământ

Clipul cu peste 1 milion de vizualizări pe TikTok. Cântăreața Olivia Adams a dat cu Buhnici de pământ

O nouă reprezentantă a sexului frumos a dat cu George Buhnici de pământ. Olivia Adams, căci despre ea este vorba, a adunat peste 1 milion de vizualizări la clipul în care îi dă o lecție celebrului vlogger care a comis-o, pe plajă la Neversea.

Clipul Oliviei Addams rezumă perfect tot ce este greșit în declarațiile recente ale lui George Buhnici.

Artista a citat din declarația lui George Buhnici pentru emisiunea XNS în care punea accentul pe faptul că vine la mare pentru a vedea piele: „Aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țățe și buci?!“

Olivia a punctat că doamnele și domnișoarele care merg la mare nu o fac pentru a le fi admirat trupul. Din contră, merg pentru relaxare, bronz, baie. Și cu toate acestea, artista a punctat că șocant cu adevărat nu sunt aceste declarații cu privire la trupul femeilor, ci afirmația cu privire la soția sa.

„Șocantă este lejeritatea cu care ați spus că aveți noroc că soția dumneavoastră arată ca o minoră. Deci standardul dumneavoastră de frumusețe este o minoră. Adică ați sexualizat minorele, poate nici nu vă dați seama!“, spune Olivia în clipul viral.

Artista nu s-a oprit aici și a ținut să-i amintească bărbatului că și el este tată de fată.

„Dar la vârsta dumneavoastră de 40 de ani, cu fiica acasă, că doar sunteți tată de fată, să vă doriți să vedeți la mare țâțe și buci, fără vergeturi, cam cum au minorele… Domnul Buhnici, ceva nu este în regulă cu dumneavoastră. Dar este ok. Poate nu a-ți realizat ce ați spus. Așa că noi, femeile, vă reamintim că, domnule Buhnici, al nostru corp nu este obiectul plăcerii bărbaților. Și că valoarea noastră ca femei nu este dată de felul în care ne percep bărbații după standardele lor de frumusețe. Iar dacă eu merg la sală, merg ca să mă simt eu bine cu mine și să fiu eu sănătoasă nu ca să întorci tu capul după mine libidinos și să mă fluieri, că nu-mi crează nicio plăcere.“, a încheiat Olivia clipul pe care îl puteți vedea aici.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro