Redactia.ro
Home » Monden » Comedia românească pe care nu trebuie să o ratezi este acum pe Netflix. Vei râde în hohote. Pavel Bartoș își face debutul ca producător

Comedia românească pe care nu trebuie să o ratezi este acum pe Netflix. Vei râde în hohote. Pavel Bartoș își face debutul ca producător

ramon

O așteptată comedie românească este acum disponibilă pe platforma Netflix. Această producție te va captiva timp de o oră și 36 de minute, garantând hohote de râs. Este vorba despre filmul intitulat „Ramon”. Iată detaliile care te vor convinge că acest film merită să fie vizionat!

Comedia românească pe care nu trebuie să o ratezi pe Netflix. Vei râde în hohote

Ramon, un om simplu cu un suflet mare, trăiește în lumea viticulturii, dedicându-și viața profesiei sale. Viața lui ia o turnură surprinzătoare atunci când terenul său devine neașteptat de popular, fiind folosit ca locație pentru filmarea unui lungmetraj. Cu toate că lumea cinematografică este departe de sfera sa de expertiză, Ramon este captivat de ceea ce vede, iar liniile dintre ficțiune și realitate devin din ce în ce mai neclare pentru el. În special, conexiunea cu actrița care interpretează rolul unei mirese îl impresionează profund, iar această întâlnire în aparență accidentală îl împinge spre o decizie neașteptată.

Călătoria lui Ramon către București este urmată de evenimente neașteptate. Odată ajuns în capitală, el se găsește în mijlocul unui tumult de proporții atunci când este acuzat de un furt incredibil de mare: dispariția unui tablou evaluat la 50 de milioane de euro. Cum reușește să ajungă la acest punct și cum se descurcă într-un oraș atât de vast și plin de necunoscute, devine subiectul principal al intrigii.

Pentru a descoperi originile numelui său și pentru a afla dacă dragostea sa pentru actrița miresei se va transforma într-o poveste reală, este necesar să urmăriți această fascinantă comedie românească disponibilă pe platforma Netflix. „Ramon” vă va ghida prin aventurile și peripețiile amuzante în care eroul nostru se va implica, lăsându-vă cu zâmbetul pe buze și dorința de a afla deznodământul acestei povești pline de surprize.

Pavel Bartoș este producătorul filmului, iar ccelebrul Jesus del Cerro s-a ocupat de regie

„Ramon”, regizat de Jesus del Cerro și scris de Anghel Damian, marchează debutul lui Pavel Bartoș în calitate de producător pentru un lungmetraj.

„Ramon este, de fapt, un om simplu după vorbă, după port, care crede într-un vis al lui şi face orice ca să-şi îndeplinească visul. Şi lumea nu înţelege de multe ori. De fapt, aici este punctul comun pe care-l am eu cu el.

Uite, Pavel Bartoş cu Ramon: dacă noi credem în ceva, mergem până la capăt. Indiferent de câte piedici se pun, dacă crezi, mergi până la capăt! cum se va termina, vom vedea„, a declarat producătorul Pavel Bartoș, într-un interviu acordat site-ului paginademedia.ro.

Sursă foto: Paginademedia.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: