Redactia.ro
Home » Știri » Conducea cu viteza legală când a fost tras pe dreapta de doi polițiști! Motivul halucinant pentru care a fost amendat: o furculiță

Conducea cu viteza legală când a fost tras pe dreapta de doi polițiști! Motivul halucinant pentru care a fost amendat: o furculiță

GALERIE FOTO (2) sofer

Reglementările stabilite de Direcția Generală a Circulației (DGT) pentru menținerea siguranței pe drumuri sunt clare: limite de viteză, amenzi stricte pentru nepurtarea centurii de siguranță sau folosirea telefonului mobil, respectarea regulilor de circulație, printre multe altele care pot constitui temei pentru o sancţiune.

Șofer amendat pentru că s-a scărpinat cu furculița pe spate

Totuși, din când în când, unii șoferi primesc penalități cu totul neașteptate, cum s-a întâmplat cu un camionagiu care a fost amendat după ce a fost prins scărpinându-se pe spate cu o furculiță, în timp ce conducea.

Un șofer de TIR din Spania a fost oprit și amendat de poliție pentru un motiv mai puțin obișnuit, scrie La Vanguardia. Cazul atipic a apărut în presă recent și stârnește râsul oricărui șofer amendat pe pe șosele.

În acest caz, bărbatul din Alcazar de San Juan aflat la volanul unui TIR care se deplasa pe ruta Sagunto-Pamplona a fost oprit și amendat după ce ar fi fost prins scărpinându-se pe spate cu o furculiță în timp în timpul deplasării.

El susține totuși că nu și-a luat privirea de la drum niciun moment, însă polițiștii spanioli nu l-au crezut și l-au amendat cu 240 de euro pentru neatenție la volan.

Șoferul consideră nedreaptă amenda primită

„Conduceam de câteva ore, iar deodată motocicleta de poliție a apărut de pe o breatea unde era ascunsă”, a povestit șoferul. Pe amenda primită de la poliție se arată, pe lângă motivul sancțiunii – neatenție la volan, că șoferul se scărpina pe spate cu o furculiță, neglijând atenția pe care trebuia să o acorde traficului.

„Avem o mâncărime, am stat multe ore în camion lucrând și nu știam că nu se poate nici măcar să te scarpini”, a spus șoferul. În conversația cu Cadena Ser, el era indignat: „Dar unde să oprești pentru a te scărpina pe spate?”, se întreabă el.

Evident, el consideră că sancțiunea pe care va trebui să o plătească este absolut nedreaptă: „Șoferii de camion petrec multe ore la volan și avem nevoi: să mâncăm, să bem, să fumăm, să ne scărpinăm sau să ne mușcăm unghiile, acestea sunt lucruri normale pe care le face toată lumea acasă și la serviciu. Și nu ar trebui să fim amendați.”

Povestea șoferului s-a viralizat pe internet datorită motivului neobișnuit, dar și faptului că polițistul l-a scris pe amendă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: