Redactia.ro
Home » TV » Conducerea Antena 1 primește lovitură după lovitură. O persoană cheie a trustului Intact a demisionat după 30 de ani de colaborare

Conducerea Antena 1 primește lovitură după lovitură. O persoană cheie a trustului Intact a demisionat după 30 de ani de colaborare

GALERIE FOTO (2) antena 1

Un nou eveniment de amploare zguduie Antena 1, deoarece după demisia cunoscutelor vedete Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și a prezentatoarei Irina Ursu, o altă figură semnificativă a trustului familiei Voiculescu decide să părăsească postul.

Lovitură pentru conducerea Antena 1. Cristian Ionescu a demisionat după 30 de ani de colaborare cu trustul Intact

Temeliile Antena 1 sunt zguduite, deoarece Cristian Ionescu, care a ocupat funcția de director al Antena Stars timp de peste 10 ani, părăsește grupul media Intact, după trei decenii în care a ocupat diverse poziții cheie. Potrivit informațiilor provenite din interiorul trustului, se susține că plecarea lui Ionescu are mai multe motive, însă acesta a ales să nu le dezvăluie public.

Cristian Ionescu
Cristian Ionescu

„Pe 28 septembrie mi-am depus demisia din funcția de director Antena Stars. Am convenit cu managementul companiei să nu comunicăm nimic, până la găsirea unui înlocuitor. Acest lucru s-a întâmplat la sfârșitul acestei săptămâni, iar acum suntem într-un proces de predare-preluare a atribuțiilor, care se va finaliza la sfârșitul acestei luni.

Este o pozitie importantă în companie și facem lucrurile, până la capăt, cu responsabilitate, așa cum am făcut totul în cei aproape 30 de ani, de când ocup diverse poziții în Antena Group. Am plecat din motive personale, mai multe nu vreau să comentez”, a declarat Cristian Ionescu, conform celor de la Cancan.

Conducerea Antenelor nu a stat pasivă și a reacționat prompt, găsind imediat o înlocuitoare pentru Ionescu. Noua persoană care a preluat conducerea la Antena Stars este Elena Savu Răchițeanu, o angajată cu experiență în cadrul trustului de presă Intact.

Cine va prelua locul lui Cristian Ionescu

Vestea plecării și înlocuirii lui Cristian Ionescu a fost o surpriză totală pentru angajați, aceștia aflând despre schimbări prin intermediul unui e-mail.

„Începând din 23 octombrie, Elena Savu Răchițeanu va prelua funcția de Head of Channel Antena Stars, ocupată până în prezent de Cristian Ionescu. Cei mai mulți dintre voi o cunoașteți deja pe Elena, ca realizator al show-ului Mireasa. Colaborarea ei cu Antena 1, în calitate de producător TV, a început încă din 2002, perioadă în care a coordonat numeroase proiecte de succes ale stației.

Elena a fost alegerea firească pentru a duce mai departe și a crește împreună cu echipele de producție ale stației produsul Antena Stars. Totodată, Elena va rămâne și realizatorul show-ului Mireasa. Îi mulțumim lui Cristian Ionescu pentru dedicarea cu care a coordonat de-a lungul timpului operațiuni complexe de media în cadrul companiei și îi urăm mult succes în continuare”, se arată în e-mail-ul primit de angajații companiei.

Sursă foto Ego.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: