Redactia.ro
Home » Monden » Conflict de proporții în lumea muzicii de petrecere! Armin Nicoară, acuzații dure la adresa cântăreței Carmen de la Sălciua. Ce reacție a avut interpreta

Conflict de proporții în lumea muzicii de petrecere! Armin Nicoară, acuzații dure la adresa cântăreței Carmen de la Sălciua. Ce reacție a avut interpreta

Sursa foto: spynews.ro

Carmen de la Sălciua a făcut prima sa declarație cu privire la controversatul scandal  dintre ea și Armin Nicoară. Aceasta este acuzata de către saxofonistul  Armin Nicoară cum că ar fi furat o piesa compusă de către tatăl lui. Acesta susține ca deși a fost creată cu 2 ani în urmă, nu a fost lansată, deoarece a izbucnit epidemia de Covid-19 și nu au considerat că este momentul oportun.

Armin Nicoară, acuzații dure la adresa cântăreței Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua și Armin Nicoară sunt unii dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți artiști de muzică de petrecere din țara noastră. De curând, Armin a făcut declarații total neașteptate la adresa interpretei.

Saxofonistul a acuzat-o pe Carmen de la Sălciua că a furat piesa compusă de tatăl lui. În urmă cu doar câteva zile a fost lansată de către Carmen de la Sălciua piesa iar tânărul este foarte foarte supărat pentru gestul ei. Mai mult de atât, piesa se bucură de un real succes în mediul online.

Acesta a spus, în cadrul emisiunii Acces Direct, de la Antena 3 că solista este conștientă de întreaga situație. Acesta susține că Carmen de la Sălciua ar fi aflat că linia melodică îi aparține lui Armin Nicoară, dinainte să lanseze piesa, iar cei doi ar fi discutat acest aspect:

„La studioul respectiv lucrează și saxofonistul lui Carmen de la Sălciua. Cred că sunt și ceva, nași, fini. Mi-a spus ‘Armin îmi pare rău, Nelu a intrat pe proiectul tău. Și dintr-o greșeală ce au zis… e frumoasă melodia, nu au scos-o de doi ani…Carmen știa pentru că i-am dat mesaj, a fost un răspuns cu o indiferență totală, nesimțire, un răspuns mizerabil”.

Armin Nicoară a mai spus că răspunsul artistei Carmen de la Sălciua ar fi fost: „Armin, piesa e de mult”, dar și că „Era nesimțirea maximă dacă îmi fura și textul.”

Ce reacție a avut Carmen de la Sălciua despre acuzații

Interpreta a reacționat în spațiul public, după ce Armin Nicoară, cunoscut saxofonist a acuzat-o că a furat o piesă nelansată de către tatăl lui.

În plin scandal solista a reacționat pe internet, dar referitor la succesul piesei tocmai lansată: 

„Am și uitat că melodia a ajuns în trending, pe 22! Mulțumesc frumos celor care ați ascultat-o și ați distribuit-o! Sunteți o comunitate frumoasă. Dar și eu vă iubesc tare”, este mesajul transmis de Carmen de la Sălciua.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: