Redactia.ro
Home » Monden » Conflict de proporții la America Express: Totul a pornit de la bagajele Iuliei Albu. Mike: „Hai să mergem acasă. Nu este nicio dramă”

Conflict de proporții la America Express: Totul a pornit de la bagajele Iuliei Albu. Mike: „Hai să mergem acasă. Nu este nicio dramă”

Conflict de proporții la America Express! Totul a pornit de la bagajele Iuliei Albu. Iată ce i-a spus Mike într-un moment tensionat!

Conflict de proporții la America Express

Pe data de 22 octombrie 2023, în primul episod al aventurii „America Express – Drumul Soarelui”, Iulia Albu și Mike s-au confruntat cu un moment tensionat. Elementul declanșator a fost, de fapt, încărcătura voluminoasă a bagajelor lor, care a pus la încercare răbdarea și cooperarea celor doi concurenți. Această situație a condus la o altercație în care Mike a făcut reproșuri dure Iuliei, acuzând-o că nu își asumă partea ei de responsabilitate în privința bagajelor.

În timpul episodului din seara respectivă, călătoria lor pe traseul „America Express – Drumul Soarelui” s-a dovedit a fi dificilă. Bagajele grele pe care le transportau au contribuit în mare măsură la tensiunea din cuplu și la ieșirea din sărite a lui Mike.

Mike și Iulia Albu, moment tensionat

Dezbaterea aprinsă dintre Mike și Iulia Albu a izbucnit din cauza presiunii crescute a competiției, precum și a importanței primului joc de amuletă al sezonului. În episodul din data de 22 octombrie 2023, la America Express, sezonul 6, ediția a doua, echipele calificate pentru primul joc de amuletă au fost dezvăluite, iar asta a sporit tensiunea.

Curând după ce au finalizat o misiune epuizantă în Cartierul 13, Iulia Albu și Mike au fost copleșiți de presiunea evenimentelor și au căzut pradă nervilor. Incidentul a avut loc în timp ce încercau să găsească un mijloc de transport, și s-a declanșat o confruntare din cauza bagajelor voluminoase cu care se luptau, încă nefiindu-le posibil să scape de ele.

Hai să mergem acasă. Punct. Că nu este nicio dramă. Nu am venit să car 60 de kilograme.„, a spus Mike.

Nu mai urla și nu mai înjura, că se dă pe cameră”, a încercat să îl calmeze Iulia Albu.

Mike: „Eu eram în stare să las cele două valize”

Totuși, într-un anumit moment, Iulia Albu a reușit să aducă o notă de umor prin gluma pe care a făcut-o la adresa partenerului său.

Ca de obicei, când se întâmplă așa ceva, el și-a luat un moment în care a ieșit Craiova din el”, a glumit Iulia Albu.

Eu eram în stare să las cele două valize. Să îmi iau valiza mea, rucsăcelul mic în care aveam lucrurile iportante și să plecăm efectiv”, a explicat Mike.

Deși erau aproape de a izbucni într-un conflict major, cei doi au reușit să-și stăpânească furia și să plece în căutarea unui vehicul care să le ofere refugiu de ploaia torențială.

 

Sursa foto: Captură ecran Antena 1

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: