Redactia.ro
Home » Știri » Connect-R a reacționat în urma scandalului iscat de George Buhnici. Ce replică a dat cântărețul

Connect-R a reacționat în urma scandalului iscat de George Buhnici. Ce replică a dat cântărețul

Connect-R a reacționat în urma scandalului iscat de George Buhnici. Ce replică a dat cântărețul

Connect-R a reacționat în urma scandalului iscat de George Buhnici. Iată ce a avut de spus cântărețul despre subiectul momentului.

Connect-R a reacționat în urma scandalului iscat de George Buhnici. Ce replică a dat cântărețul

Foarte multe persoane publice au avut un cuvânt de spus, până acum, despre scandalul provocat de George Buhnici. Declarațiile lui controversate au fost analizate pe toate părțile. Unii îi iau apărarea, alții îl condamnă. Iată că și Connect-R a reacționat. Postarea lui din mediul online se intitulează „Mama ce zis Buhnici !!”.

„Lăsați prostiile și ipocriziile și bucurați-vă, mă, de cântec. Înțelegeți contextul, cumva. (…) În altă ordine de idei, cumva, voiam să ating și subiectul ăsta, subiectul Buhnici. Mamă, ce a zis Buhnici. Mamă, nu se poate, și să facem filmulețe despre ce a zis Buhnici. Măi, oameni buni, ați scos și ultima așchie de acolo din ochișorul vostru? Ați eliminat tot? Poate au rămas niște rășină, niște așchii mici, mai bine să căutați. În loc să vedeți paiul din ochiul fratelui vostru, cu siguranță eu cred că a mai rămas un pic de bârnă în ochișorul vostru”, a spus cântărețul într-un filmuleț publicat pe Facebook, redistribuit de pe TikTok.

„În caz că v-ați sfințit, bă, luați-l pe Buhnici și dați cu el de pământ. Chiar e indicat”, a mai spus acesta în aceeași postare.

Câțiva dintre fanii cântărețului au lăsat comentarii în urma acestei postări. „Bravo! Subtil… punct ochit! În puține cuvinte transmiți esențialul!”, a scris cineva. „Da,ce sa zic !? Aveti dreptate ….toți avem ” bârne” chiar ” pari” ….dar nu suntem persoane publice,nu suntem ” misogini” și păstrăm ” bârnele ” pentru noi ! In rest ….numai de bine ! Cu siguranță va iubiti mama foarte mult !🤔”, a spus altcineva.

 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro