Redactia.ro
Home » Monden » Connect-R, mărturisire sinceră despre fosta soție: „Nu am meritat-o și nici nu o să o merit vreodată”

Connect-R, mărturisire sinceră despre fosta soție: „Nu am meritat-o și nici nu o să o merit vreodată”

misha connectr

Au divorțat acum cinci ani, dar au continuat să locuiască împreună, în aceeași casă, de dragul fetiței lor. Mulți au crezut că cei doi și-au reluat relația amoroasă în tot acest timp, însă acum artistul face o mărturisire emoționantă despre mama fetiței lui.

Connect-R, despre fosta soție: „Nu o merit”

S-au despărțit și au încercat să-i ofere fetiței lor o creștere cât se poate de normală. Au continuat să locuiască sub același acoperiș și mulți au crezut că cei doi s-au împăcat. La concluzia aceasta a ajutat și faptul că cei doi nu s-au afișat cu nimeni altcineva în tot acest timp, dar și cel mai recent videoclip al artistului, în care vorbește despre relația de iubire dintre doi foști parteneri.

Întrebat fiind dacă această nouă piesă face referire la relația cu fosta lui soție, cântăreața Misha, Connect-R și-a deschis sufletul și a făcut o declarație emoționantă. ”Piesa nu are nicio legătură cu Misha, o mamă desăvârșită și o soție incredibilă pe care uite, recunosc, nu am meritat-o și nici nu o să o merit vreodată. E o femeie impecabilă.”, a spus Connect-R despre fosta lui soție.

La cine face referire noua piesă

Aristul spune că acest videoclip, care prezintă viața unui copil cu părinți divorțați, reprezintă, de fapt, transpunerea în diferite situații a unui copil care are părinți divorțați. ”Este transpunerea mea în toate situațiile în care o familie se poate despărți, transpunerea în pielea personajelor, așa că, să nu luați prea personal mesajul, ca fiind ceva ce mă privește pe mine 100%, nu.”, a mai spus Connect-R.

Amintim că artistul și Misha au divorțat în 2017, însă au anunțat asta de-abia la un an distanță. ”Nu obişnuiesc să împărtăşesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. A trecut 1 an şi 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii şi părinţii copilului nostru! Viaţa merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea să nu ne pună întrebări, mulţumim anticipat„, declara Connect-R în 2018.

În anii ce-au urmat, presa i-a tot împăcat, așa că Misha s-a văzut nevoită să lămurească lucrurile. „ Nu suntem un cuplu în momentul de faţă, De la divorţ presa ne-a tot împăcat. Mă aştept ca şi de acum înainte să rămână treaba asta. Având în vedere că nu mai stăm non-stop împreună, ne înţelegem mai bine”, a spus Misha în cadrul unei emisiuni TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: