Redactia.ro
Home » Monden » Conversație halucinantă între Andreea Bălan și George Burcea. Ce crede acum artista despre tatăl fetițelor ei: “Și public s-a văzut”

Conversație halucinantă între Andreea Bălan și George Burcea. Ce crede acum artista despre tatăl fetițelor ei: “Și public s-a văzut”

Au împreună două fetițe superbe, însă se pare că Andreea Bălan și George Burcea nu mai reușesc deloc să facă pace. Altădată pozau în familia perfectă, acum își aruncă acuzații grave, în plin proces de divorț. O conversație halucinantă între cei doi foști soți a fost înregistrată și ajunsă în presă.

Andreea Bălan și George Burcea s-au certat groaznic, iar conversația halucinantă dintre cei doi soți a ajuns în presă. Cântăreața i-a adus cuvinte grele fostului ei soț. Actorul a luat foc că artista ar vorbi lucruri neadevărate despre el, lucruri ce ajung într-o oarecare formă să fie împărtășite și fetițelor lor.

Conversație halucinantă între Andreea Bălan și George Burcea: “Și public s-a văzut”

Cearta dintre Andreea Bălan și George Burcea a fost înregistrată, iar acest fapt a scos la iveală relația tensionată dintre cei doi foști parteneri, care au împreună două fetițe.

Iată cum a sunat conversația dintre Andreea Bălan și George Burcea, potrivit celor de la Cancan.

Andreea Bălan: “Stop! Uite, eu te respect pentru ea”.

George Burcea: “Termină cu lucrurile acestea și după să îți spun”.

George Burcea: “Uite, să zicem că eu am făcut lucrurile acelea”,

Andreea Bălan: “Nu ai ce să îmi spui. Eu nu am ce să discut cu un om care mă jignește”.

George Burcea: “Ascultă-mă și tu”.

Andreea Bălan: “Eu nu am ce să discut”.

George Burcea: “Pe ce bază îmi spui că sunt un drogat și un bețiv? Zi-mi pe ce bază susții la telefon că sunt un drogat și bețiv?”

Andreea Bălan: “Pentru că ești și s-a văzut că ești. Și public s-a văzut că ești. Te-ai sabotat singur cu cartea. Ești! Ce să mai discutăm? Ești”.

George Burcea: “Pe ce bază? Tu îmi spui că te jignesc când tu de fapt mă jignești și bagi în cap copiilor c%$#@uri”

Andreea Bălan: “Eu nu bag nimic copiilor”.

George Burcea: “Pe ce bază?”

 

Video aici.

Andreea Bălan și George Burcea, adio după 5 ani de relație

Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și George Burcea a luat sfârșit după cinci ani de relație. Deși au ămpreună două fetițe, cei doi au luat decizia de a merge pe drumuri separate în februarie 2020. Nimeni nu se aștepta la așa sfârșit brusc, apoi a pornit un proces de divorț lung, care ar dura până în prezent.

Și astăzi, foștii soți se luptă pentru custodia celor doi copii.

Într-un interviu recent, George Burcea a vorbit despre divorțul de Andreea Bălan și când poate să-și vadă copiii.

„În ceea ce privește divorțul, procesul a durat așa de mult pentru că Buftea e foarte departe de București, iar informațiile ajung acolo distorsionate. Aș putea spune că așa mult, prea, prea distorsionate față de adevăr. Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase.

Este important ca atât ea, cât și eu să ne vedem de interesele copiilor, că asta este cel mai important acum în relația noastră. Slavă cerului, de două luni mi se permite să iau fetițele în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara”, a spus George Burcea, la emisiunea „În oglindă”.

După despărțrea de Andreea Bălan, George Burcea și-a refăcut viața alături de Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la show-ul Ferma de la Pro Tv. Șatena îi este alături și acum actorului, chiar dacă de multe ori s-a zvonit că s-au despărțit. Cât despre Andreea Bălan, aceasta a încercat să-și regăsească fericirea în brațele afaceristului Tiberiu Argint. Însă nu a fost cu noroc, cei doi s-au despărțit în ultimele luni din 2021.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: