Redactia.ro
Home » Știri » Copil cu dizabilități găsit dezbrăcat și abandonat în pădure. Făptașii au vrut să-i dea o lecție

Copil cu dizabilități găsit dezbrăcat și abandonat în pădure. Făptașii au vrut să-i dea o lecție

Copil cu dizabilități găsit dezbrăcat și abandonat în pădure. Făptașii au vrut să-i dea o lecție

Copil cu dizabilități găsit dezbrăcat și abandonat în pădure. Un băiat de 15 ani a fost găsit, marți, dezbrăcat și abandonat în pădure. Făptașii au vrut să-i de o lecție copiluluio pentru că a furat de la unul dintre ei.

Copil cu dizabilități găsit dezbrăcat și abandonat în pădure. Făptașii au vrut să-i dea o lecție

Conform Mediafax, incindetul a avut loc marți seara, iar polițiștii au fost anunțați de un bărbat de 49 de ani care a spus că a găsit un copil dezbrăcat pe un drum forestier, într-o pădure de lângă localitatea băcăuană Glăvănești.

Potrivit unor surse, băiatul în vârstă de 15 ani a fost băgat în portbagaj, dezbrăcat și abandonat în pădure.

Presupușii agresori au fost identificați de autorități, fiind vorba despre trei bărbați de 23, 24 și 39 de ani. Cei trei se pare că au vrut să-i dea o lecție copilului pentru că ar fi furat din curtea bărbatului de 39 de ani.

Specialiștii vor afla dacă băiatul are probleme mintale

Purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, a precizat că insituția s-a autosesizat în cursul zilei de miercuri în cazul băiatului găsit abandonat în pădure.

De asemenea, acesta a declarat că specialiștii vor afla dacă băiatul de 15 ani se încadrează sau nu într-un grad de dizabilitate.

Din declarațiile părinților, semnalmente comportamentale și de sănătate ar indica faptul că minorul necesitp o evaluare complexă pentru a se stabili dacă acesta se încadrează într-un grad de dizabilitate. La acest moment el neaflându-se în baza de date a DGASPC Bacău cu o astfel de calitate„, a precizat Marian Vătămescu.

Autoritățile din Bacău au deschis un dosar în acest caz pentru lipsire de libertate în mod ilegal, iar cei trei suspecți sunt audiați.

Citeste si:Dăncilă, primele ironii după instalarea noului Executiv: „Am văzut un cuplu Iohannis-Orban, asemănător celui Băsescu-Boc”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini