Redactia.ro
Home » Știri » Copilă dispărută în Năvodari. A plecat de acasă și nu s-a mai întors! Polițiștii au cerut ajutorul populației

Copilă dispărută în Năvodari. A plecat de acasă și nu s-a mai întors! Polițiștii au cerut ajutorul populației

georgiana cosmina

Un mesaj de tip RO-Alert a fost transmis după dispariția unei minore în vârstă de 13 ani din Năvodari. Numele fetei este Georgiana Cosmina Stanciu. Ea a plecat de acasă sâmbătă, în jurul prânzului și nu a mai revenit, așadar părinți alarmați au solicitat ajutorul poliției.

Georgiana este căutată de poliție după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors

În momentul dispariției, adolescenta purta o pereche de pantaloni de catifea, de culoare maro, un tricou alb și o geacă argintie. Georgiana Cosmina are 1, 40 înălțime și o constituție atletică. Ochii îi sunt căprui, are părul șaten și fața ovală. Polițiștii cer ajutorul populației pentru găsirea adolescentei dispărute. Persoanele care au văzut-o sau cele care pot oferi informații despre Georgiana sunt rugate să apeleze la numărul unic de urgență 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție.

După dispariția adolescentei a fost transmis un mesaj de tip RO-Alert. „Polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a lui STANCIU COSMINA GEORGIANA, de 13 ani, din orașul Năvodari. Părinții au sesizat plecarea minorei când au revenit la domiciliu, arătând faptul că aceasta ar fi părăsit locuința în intervalul orar 19.00-24.00. De la momentul plecării s-au desfășurat activități specifice de căutare, iar investigațiile se desfășoară și la această oră (se vizionează camere de supraveghere, se fac audieri și căutări în toate zonele de interes). La fața locului s-au deplasat și polițiști ai Serviciului Investigații Criminale. Menționăm faptul că, inițial, nu a existat acord de mediatizare al cazului, din partea familiei.

Cei care au văzut-o sunt rugați să apeleze la 112

Consimțământul pentru mediatizare a fost dat astăzi, în jurul orei 16.00. La data plecării, minora purta pantaloni din catifea de culoare maro, tricou de culoare albă și geacă de culoare argintie. Aceasta are 1,40 m înălțime, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, față ovală. Cetățenii care pot furniza informații referitoare la această persoană sunt rugați să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611364″, se arată în comunicatul transmis de către IPJ Constanța.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini