Redactia.ro
Home » Știri » Copilul de cinci ani care a căzut în gol de la etajul 9 nu a putut fi salvat. Cum s-a petrecut tragedia

Copilul de cinci ani care a căzut în gol de la etajul 9 nu a putut fi salvat. Cum s-a petrecut tragedia

copil cazut

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru, copilul în vârstă de 5 ani, care a căzut vineri de la etajul 9 al unui bloc din municipiul Onești, a încetat din viață. Acestă informație a fost confirmată pentru Agerpres.

Copilul care a căzut de la etajul 9 a murit

La aproximativ 12:30, a avut loc o tragedie în care un minor a căzut de la etajul 9 al unui imobil situat pe strada Aleea Parcului. Polițiștii au fost alertați cu privire la acest incident.

„Din primele verificări se pare că minorul, în timp ce se afla în locuinţă cu mama sa, într-un moment de neatenţie, ar fi căzut de la pervazul geamului de la bucătărie”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Cum s-a putut petrece o asemenea tragedie

În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de către medici la fața locului, minorul nu a putut fi salvat, iar medicii au fost nevoiți să constate decesul acestuia. Polițiștii continuă investigațiile în cadrul unui dosar privind infracțiunea de ucidere din culpă.

În momentul în care echipajele medicale au ajuns la locul incidentului, copilul se afla în stop cardio-respirator, iar medicii au încercat preț de zeci de minute să-l resusciteze. Potrivit informațiilor oferite de oficialii Poliției județene Bacău, incidentul a avut loc într-un bloc de locuințe situat pe strada Aleea Parcului din Onești. Primele verificări sugerează că minorul, în timp ce se afla în locuință cu mama sa, ar fi căzut de la pervazul geamului de la bucătărie într-un moment de neatenție al celei care i-a dat viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini