Redactia.ro
Home » Monden » Coroană de 3 metri la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Cine a adus-o și cum ar putea intra în Cartea Recordurilor | FOTO

Coroană de 3 metri la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Cine a adus-o și cum ar putea intra în Cartea Recordurilor | FOTO

GALERIE FOTO (4)

Costel Corduneanu, cunoscutul lider al unui influent clan interlop din Iași, a fost condus pe ultimul drum într-o atmosferă plină de emoție și respect. Evenimentul a avut loc pe data de 19 aprilie 2024, atrăgând mii de persoane care au venit să-și ia rămas bun de la fostul sportiv. Printre acestea s-au numărat nu doar apropiații, ci și figuri marcante din diverse colțuri ale țării, inclusiv Ionuț Moșailov, un cunoscut interlop vasluian, care a impresionat cu un gest grandios.

Costel Corduneanu a fost o figură emblematică în Iași, cunoscut nu doar pentru influența sa în anumite cercuri, ci și pentru trecutul său ca sportiv. Acesta a decedat în urma unor complicații de sănătate la un spital din Târgu Mureș pe data de 15 aprilie 2024, lăsând în urmă o comunitate întreagă care îl venera. Viața sa tumultuoasă a fost plină de controverse, dar și de momente în care a demonstrat liderism și forță, asemenea personajului istoric pe care l-a admirat, Ștefan Cel Mare.

Coroană de 3 metri la înmormântarea lui Costel Corduneanu

În semn de omagiu și respect, Ionuț Moșailov a adus la priveghi o coroană funerară de proporții remarcabile. Aranjamentul, cu o înălțime de peste trei metri, a fost compus din 700 de flori albe și roșii, dintre care 200 de trandafiri și 500 de cale, aranjate meticulos pentru a crea un efect vizual impresionant.

În centrul coroanei s-au aflat două tablouri, unul dintre ele reprezentându-l pe Ștefan Cel Mare, simbol al curajului și liderismului, o aluzie la supranumele lui Corduneanu, „Stăpânul Moldovei”.

Frații Corduneanu au îngropat securea războiului

Evenimentul funerar nu a fost marcat doar de prezența coroanei spectaculoase, ci și de un moment profund emoționant între frații Adrian și Petronel Corduneanu. La mormântul lui Costel, cei doi frați au decis să îngroape securea războiului, promițând să renunțe la orice conflict anterior și să-și unească forțele pentru a onora memoria fratelui lor. Această reconciliere a adăugat o notă de speranță și unitate în cadrul unei zile marcate de tristețe și reculegere.

Pierderea lui Costel Corduneanu a resimțit-o întreaga comunitate locală și nu numai. Prezența masivă la înmormântare și tributurile aduse, inclusiv coroana impresionantă adusă de Ionuț Moșailov, reflectă statutul său în cadrul comunității și impactul pe care l-a avut asupra acesteia. Chiar și în moarte, Corduneanu a reușit să unească oameni din diverse spectre ale societății, demonstrând că, în ciuda vieții sale pline de controverse, respectul și onoarea ocupă un loc central în culturile comunitare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: