Redactia.ro
Home » Știri » Coronavirus Italia: amanți surprinși în ipostaze indecente în public

Coronavirus Italia: amanți surprinși în ipostaze indecente în public

Regimul de izolare impus în Italia începând cu data de 8 martie a dat peste cap planurile celor care aveau relații secrete. Mulți nu au rezistat tentației de a se întâlni în mașină, sperând că nu vor fi surprinși de oamenii legii

Este cazul a doi amanți din Palermo care au fost suprinși în ipostaze indecente în interiorul mașinii. Ambii căsătoriți, în vârstă de 30 de ani, au căutat un loc izolat din oraș unde să nu poată fi descoperiți de autoritățile locale. În momentul în care au fost văzuți de carabinieri, au evitat să prezinte declarația pe propria răspundere deoarece nu ar fi putut oricum să le justifice ieșirea. De teamă că ar putea primi amenda la adresa de domiciliu, cei doi au preferat să o achite pe loc.

Nu putem trăi unul fără altul

Acesta nu este singurul caz de acest fel. La San Bonifacio, localitate situată lângă orașul Verona, doi amanți în vârstă de 40 de ani i-au implorat pe carabinierii care i-au surprins în mașină să nu le dea amendă. ”Avem o relație de câteva luni, nu putem trăi unul fără altul”, au declarat aceștia. Oamenii legii nu au fost însă impresionați de rugămințile celor doi, care credeau că nu vor fi descoperiți dacă parchează în mijlocul unui câmp.

De la începutul regimului de carantină și până în prezent au avut loc nenumărate cazuri de acest fel. Și la Milano au fost amendați doi amanți, ea în vârstă de 40 de ani, iar el de 23. Se pare că aceștia au stabilit inițial să se întâlnească în oraș pentru ca mai apoi, nerezistând tentației, să caute un loc izolat în care să nu fie suprinși de carabinieri.

Cu toate că Italia, la o lună după ce a fost declarată starea de urgență, continuă se fie martoră a unui scenariu de groază, mulți italieni găsesc cele mai inventive soluții pentru a putea ieși din casă. Bărbatul care s-a plimbat ore întregi cu pungile de cumpărături și care a fost amendat după ce carabinierii au identificat pe bonul de casă ora la care fusese la supermarket sau cel care a umblat mai multe ore cu o lesă în mână pretinzând că și-a pierdut câinele sunt doar câteva exemple de acest fel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini