Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Coșmarul a doi părinți. Ce veste au primit la ecograf?

Coșmarul a doi părinți. Ce veste au primit la ecograf?

GALERIE FOTO (6)

Trăiau cea mai fericită perioadă din viața lor deoarece se pregăteau să devină părinți din nou. Și-au dorit dintotdeauna o familie numeroasă, așa că atunci când au aflat că bebelușul nr. 5 e pe drum nu și-au încăput în piele de fericire. Din păcate, la ecografie, doctorul a văzut ceva teribil. Cei doi părinți au fost șocați să vadă ce-i creștea femeii în uter!

Keri McCartney și soțul ei Chad au 4 copii împreună și se pregăteau de nașterea celui de-al cincilea copil. În a 23-a săptămână de sarcină, însă, medicii i-au dat o veste devastatoare.

Examenul ecografic a arătat că copilul are o tumoră gigantă, care aproape depășea prin dimensiunile sale corpul micuțului! Medicii nu mai văzuseră așa ceva.

Cu toate că era benignă, tumora era periculoasă datorită mărimii sale uriașe, deoarece priva copilul de toate forțele vitale, tulburând în mod esențial fluxul sanguin.

Pentru a salva viața micuțului, medicii au hotărât să îndepărteze tumora chirurgical, fără să întrerupă sarcina. Și cu toate că probabilitatea unui rezultat pozitiv era de doar 10%, Keri a decis să riște.

Operația a durat 4 ore. Pentru relaxarea completă a uterului a fost necesară o anestezie de 7 ori mai profundă decât în operațiile obișnuite. Ca să fie incizat fără lezarea placentei, uterul a fost scos în totalitate din cavitatea abdominală a lui Keri. Din incizie au fost extrase fătul și tumora, în uter rămânând doar capul. Apoi tumora a fost îndepărtată, iar viitorul copil, care a stat în afara uterului aproximativ 20 de minute, a fost introdus înapoi în corpul matern.

Operația a fost reușită și peste 10 săptămâni Keri a născut o fetiță. Nou-născuta a fost numită Macie Hope. Al doilea nume al fetiței se traduce din engleză ca „speranță”.

Pur și simplu incredibil că Macie Hope s-a născut sănătoasă. Chirurgii au reușit să realizeze o adevărată minune! Dacă această istorie te-a impresionat, povestește-le despre ea prietenilor tăi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini