Redactia.ro

Cota României la EURO U21 după două meciuri

Cota României la EURO U21 după două meciuri

Naţionala U21 este cu un pas în semifinale. Acum, cota României la EURO U21 după două meciuri câştigate în Grupa C a crescut semnificativ. România este văzută ca una dintre favoritele la câştigarea trofeului. Oricum bookmakerii îi văd clar favoriţi pe elevii lui Rădoi să ajungă în semifinale.

Cote pentru câştigătoarea Euro U21

Germania – 3.50
Franta – 3.50
Spania – 3.75
Romania – 7
Italia – 10

Citește și: Simona Halep începe sezonul pe iarbă la Eastbourne

Cum ajunge România în semifinalele EURO U21

Şanse clare sunt dacă tricolorii bat luni, Franţa. Pot merge însă mai departe şi în cazul unui egal sau a unei înfrângeri pentru că au golaveraj 8-3. Totuşi, dacă Franţa ne învinge la o diferenţă mai mare de 2 goluri, Italia va fi calificată din postura de cea mai bună ocupantă a locului doi în faza grupelor.

Cum se împerechează echipele în semifinale

Varianta 1: Dacă România termină pe locul 1 – România vs locul 1 din grupa B (Germania)
Varianta 2: Dacă România termină pe locul 2 – România vs locul 1 din grupa A

Cât valorează lotul Franţei

După victoriile obţinute cu Croația, scor 4-1 și 4-2 cu reprezentativa Angliei, tricolorii mici nu se mai tem de nimic. Nici măcar de francezi care au lotul plin de vedete în valoare de milioane de euro. Cei mai scumpi jucători din lotul antrenat de Sylvain Ripoll sunt Houssem Aouar, de la Lyon și Ibrahima Konate, de le Leipzig. Mijlocașii au o cotă de piață de câte 45 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Deci, în acest moment doar un jucător francez costă mai mult decât tot lotul României.