Redactia.ro
Home » Monden » Cove a spus adevărul despre Andreea Marin, după 23 de ani de la încheierea proiectului ”Surprize, surprize”. Ce relație exista între cei doi, de fapt

Cove a spus adevărul despre Andreea Marin, după 23 de ani de la încheierea proiectului ”Surprize, surprize”. Ce relație exista între cei doi, de fapt

După o colaborare care s-a încheiat în urmă cu 23 de ani la emisiunea „Surprize, surprize”, Cove și Andreea Marin au rămas mereu sub lumina reflectoarelor și sub lupa atenției publicului. Ceea ce părea a fi o chimie perfectă între cei doi prezentatori a captivat inimile milioanelor de români, dar mereu a existat acea întrebare: „Ce se întâmplă în spatele camerelor?”. Cove a făcut o dezvăluire neașteptată despre relația sa cu Andreea Marin, dezvăluire care a surprins mulți fani.

Andreea Marin și Cove au devenit cunoscuți în întreaga țară datorită emisiunii lor „Surprize, surprize”, care a devenit rapid un fenomen de televiziune. Carisma și umorul lor au transmis o căldură și o autenticitate pe micul ecran care i-au făcut să pară ca o pereche perfectă. Cu toate acestea, întrebările despre relația lor în afara ecranului au persistat de-a lungul anilor.

Ce relație exista între Cove și Andreea Marin

În cele din urmă, după două decenii de la începutul colaborării lor, Cove a hotărât să facă lumină în această chestiune. A dezvăluit că, în ciuda a ceea ce ar putea specula publicul, relația lor a fost întotdeauna una de prietenie și respect reciproc. Nu au existat tensiuni sau conflicte ascunse, așa cum se întâmplă în multe cazuri celebre din lumea televiziunii.

Această dezvăluire neașteptată a adus o nouă perspectivă asupra legăturii lor. Ceea ce părea o chimie extraordinară în fața camerei s-a dovedit a fi doar o relație sinceră și prietenească în culise. Este un aspect rar în industria media, unde deseori se ascund secrete și dramă pentru a menține interesul publicului.

„Noi am început să facem televiziune din pasiune, din plăcere. Nu au existat tensiuni între noi, ne doream același lucru. Am încercat amândoi să fim din ce în ce mai buni în fiecare zi.

Voiam să fie totul și mai bine. Cumva ne împărțeam rolurile, ea era organizată și strictă și pe mine mă lăsa în zona asta de improvizație”, a declarat Cove, pentru playtech.ro. 

Cove își dorește o altă colaborare cu Andreea Marin

După atât de mulți ani de la încheierea emisiunii „Surprize, surprize”, Cove și Andreea Marin au rămas prieteni foarte buni. Cove a lăsat să se înțeleagă că ar fi deschis să lucreze din nou alături de Andreea, fără să stea pe gânduri.

„Da, cu cea mai mare plăcere (nr. ar colabora iar). Andreea este omul care dacă m-ar suna acum și mi-ar zice, ‘Uite, aș vrea să intrăm acum în direct într-o emisiune, să prezentăm ceva’, aș putea să mă duc fără să știu nimic. Sunt convins că ea are toate lucrurile acolo, îmi spune ce am de făcut și ne-am integra perfect.

A fost o bucurie, o onoare și o plăcere. Andreea este fără doar și poate printre cei mai buni oameni de televiziune și deși o spun cu regret, nici nu cred că vor mai apărea oameni de televiziune de nivelul Andreei. Asta pentru că televiziunea s-a schimbat foarte mult în ultimii ani, de 23 de ani de când făceam noi Surprize, Surprize. Lumea s-a schimbat, ea e un profesionist desăvârșit și un prieten adevărat”, a spus Cove despre posibilitatea de a colabora din nou cu Andreea Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: