Redactia.ro
Home » Monden » Cozmin Gușă și Laura Andreșan, iubiți? S-a aflat adevărul despre relația celor doi

Cozmin Gușă și Laura Andreșan, iubiți? S-a aflat adevărul despre relația celor doi

Au fost sau nu Cozmin Gușă și Laura Andreșan iubiți? Abia acum s-a aflat adevărul despre relația celor doi, la ani buni de când ambii s-au retras din lumina reflectoarelor. Chiar fostul politician Cozmin Gușă a fost cel care a făcut lumină și a mărturisit care este adevărul din spatele acestor zvonuri, dar și de la cine au pornit.

Este știut și chiar recunoscut că Laura Andreșan s-a iubit cu multe nume grele din România, de la vedete de top și până la politicieni, mulți au trecut prin patul fostei jurnaliste și actrițe de filme pentru adulți.

Mulți au spus că omul din spatele starletei porno este nimeni altul decât Cozmin Gușă, cel care a adus-o pe Laura Andreșan de la Cluj la București, pe vremea când era director la Jurnalul Național.

Cozmin Gușă și Laura Andreșan, iubiți? S-a aflat adevărul

A fost scandal uriaș în campania electorală pentru alegerile locale din 2004, după ce Laura Andreșan l-a acuzat de hărțuire sexuală pe vicepreședintele PD din acele vremuri, Liviu  Negoiță, cel care candida pentru funcția de primar al sectorului 3.

Chiar Emil Boc, cel ce ocupa atunci funcția de președinte al partidului PD, a fost cel care a acuzat atunci că în spatele scandalului este vorba despre legătura dintre Cozmin Gușă și Laura Andreșan.

”Știm noi că de vină este Cozmin Guță, care este secretar general al PSD și care a pus-o pe fata asta să facă așa ceva”, a povestit făcând referire la declarațiile lui Emil Boc de atunci chiar fostul politician Gușă.

”Eu n-am adus-o numai pe Laura Andreșan și pe colega ei de la Cluj. Am adus mulți jurnaliști din rețeaua Jurnalul să lucreze la București, după cum am condus sute, poate mii de jurnaliști. Ce să se spună? Că orice jurnalistă care se culcă cu un politician și-l șantajează după aceea…dacă a lucrat sub bagheta mea când s-a culcat cu Ioan Rus, Gigi Becali sau ce e în cartea aia, toți fotbaliștii ăia, lista lungă…Mutu, Contra, toți care sunt pe lista ei…Liviu Negoiță, o sunam eu să-i spun asta? Asta a fost o teorie inventată la băieții de la `Doi și-un sfert` care o recrutaseră la 15 ani ca să justifice prin mine felul cum l-au executat pe Ioan Rus. El a fost executat și șantajat cu dosare sexuale”, a explicat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

Cozmin Gușă, despre relația cu Laura Andreșan

Tot aici, Cozmin Gușă a fost întrebat direct de moderatoare dacă s-a iubit cu Laura Andreșan.

Răspunsul a venit fără ezitare:

”Nu. Dar nu are valoare nici ce spun eu, nici ce spune ea, probabil, având în vedere palmaresul pe care îl are. Mie mi-a părut rău de derapajul ei în zona asta. Era într-un fel anunțat. Foștii directori de la compania Jurnalul și Antena, îmi spuneau de niște exerciții și aventuri ale ei, dar nu le-am băgat în seamă, nu mă interesau. Toate lucrurile pe care le-a făcut Laura au fost după ce eu nu am mai fost la Jurnalul Național și la compania Intact, eram deja în politică. Poate șefii ei de atunci de la Jurnalul, poate șefii ei de la Monitorul de București, care aveau faimă că organizează așa ceva, au pus-o să facă, pentru că a fost o operațiune.”, a explicat Gușă.

“Ea a scris o carte cu vreo 40 de nume de celebrități din toate domeniile, în care descrie nu doar actele sexuale, ci și dimensiuni, detalii intime. E limpede că ea a acționat probabil manipulată de niște servicii secrete. Cine crezi că făcea acele filaje, pentru că foarte multe sunt cu filaje. Dorin Cocoș era să divorțeze de Elena Udrea pentru că a apărut pe 13 decembrie 2004, după ce am câștigat alegerile, imagini cu Dorin Cocoș care făcea sex cu Laura Andreșan. Cine putea să facă asta? Ca Elena să vină să spună că vrea să divorțeze exact a doua zi. Bineînțeles că mi-a trezit ideea că vrea să meargă pe un scenariu care încă nu era vizibil gen Sarkozy (n.red. fostul președinte francez Nicolas Sarkozy) – Carla Bruni, să-l despartă pe Băsescu de Maria Băsescu și să devină ea ”doamna numărul 1 a României”. M-am gândit eu! Cine putea să fie în stare de scenariile astea: un serviciu secret! Care serviciu secret era în spatele publicației ”Atac la persoană” de la acea vreme. Așa sunt aceste scenarii! Și atunci trebuie să găsești un vinovat: pe Gușă, e malefic! Nu te poți bate cu toată această propagandă, decât acum, după atâta timp”, a mai dezvăluit Cozmin Gușă, în emisiunea lui Denise Rifai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: