Redactia.ro
Home » TV » CRBL si Oase câștigători Asia Express – câți bani au încasat

CRBL si Oase câștigători Asia Express – câți bani au încasat

CRBL si Oase câștigători Asia Express - cei doi concurenti sunt marii premianți ai sezonului doi Asia Express. Câți bani au câștigat

CRBL si Oase câștigători Asia Express 2019 – Un final neașteptat! După două luni de concurs, cei doi sunt fericiții premianți ai emisiunii.

Oase și CRBL sunt câștigătorii sezonului 2 din Asia Express. Cei doi au concurat în etapa finală contra lui Ruby și Robert. Bogdan și Cocuța erau văzuți drept mari favoriți. Ei însă au fost eliminați înainte de ultima probă de pe „Drumul Elefantului”.

Câți bani încasează CRBL si Oase

Câștigătorii sezonului 2 Asia Express primesc suma de 30.000 de euro. Aceeași sumă au primit-o și cei care au câștigat sezonul precendent, respectiv Ana Baniciu și Raluka. Finala sezonului doi din emisiune s-a desfășurat pe parcursul a trei episoade. Au fost difuzate de Antena 1 pe 14, 15 și 16 aprilie.

Bogdan și Cocuța au fost eliminați în ediția de luni. Cei doi s-au certat în dese rânduri, pe parcursul misiunilor pe care trebuiau să le îndeplinească. Deși au avut elefantul auriu de partea lor cu care au putut sări peste o probă, aceștia nu au reușit să concretizeze avantajul și au fost eliminați.

CRBL si Oase câștigători Asia Express – au arătat încă de aseară dispuse să facă orice pentru a pune mâna pe trofeu

În penultima ediție, concurenții au trebuit să prepare o cină tradițional românească pentru familia care îi primea peste noapte. Ei au avut la dispoziție o sumă de bani pentru ingrediente și pentru a face cadouri gazdelor. Ulterior, aceștia au trebuit să treacă prin diferite încercări dificile pentru a pune mâna pe următorul mesaj al Ginei.

Aceștia au trebuit, printre altele să curețe urechile trecătorilor, să spele 16 tricouri foarte murdare la cea mai mare spălătorie în aer liber din lume sau să controleze gențile oamenilor. Tensiunea și stresul au fost foarte mari, iar relațiile dintre coechipieri au fost puse la încercare.

Cele trei echipe au fost nevoite să treacă prin probe care i-au scos din zona lor de confort.

Aceștia au fost nevoiți să spele locatarii din Mumbai în urechi și să se biciuiească.

De asemenea, concurenții au primit câțiva bani pentru a cumpăra legume pentru a le găti gazdelor preparate românești.

Ecipele au luat parte apoi la un joc de cricket, iar ulterior au trecut printr-o încercare dificilă și anume descifrarea unor tatuaje cu henna, pentru a găsi adresa unde aveau să o întâlnească pe Gina. Ruby și Robert și Oase și CRBL au reușit să ajungă înaintea echipei Bogdan/Cocuța și au obținut biletele către ultima etapă a competiției.

CRBL si Oase câștigători Asia Express – Antena 1, lider de audiență

Postul TV a fost lider pe cele trei segmente de public, iar în jur de 1.800.000 de români au urmărit în minutul de aur show-ul. Asia Express a luat astfel fața PRO TV-ului la nivel urban, național și pe publicul comercial.

Având în vedere succesul de care s-a bucurat acest sezon, nu ar fi exclus ca în viitorul apropiat Antena 1 să difuzeze și sezonul 3 din Asia Express.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini