Redactia.ro
Home » Știri » Creatură ciudată, găsită în toaleta unei familii: „Are cineva idee despre ce este?!”

Creatură ciudată, găsită în toaleta unei familii: „Are cineva idee despre ce este?!”

GALERIE FOTO (5) Creatură ciudată, „terifiantă”, găsită în toaleta unei familii: „Are cineva idee despre ce este?!”

O „creatură ciudată”, „terifiantă”, a fost găsită în toaleta unei familii. Iată cum arată și ce glume au făcut internauții, după ce cineva din familie a postat imagini cu ea în mediul online.

Creatură ciudată, găsită în toaleta unei familii: „Are cineva idee despre ce este?!”

Oamenii de pe Internet au rămas uimiți și dezgustați totodată după ce un utilizator al platformei Reddit a distribuit imagini cu o creatură găsită într-o toaletă.

„În prezent, în apropiere de regiunea Blue Mountains din Australia, unde familia mea a descoperit acest lucru ciudat în toaletă în această dimineață. Are cineva idee despre ce este?”, a scris utilizatorul Reddit, care, evident, nu știa despre ce e vorba.

În imaginile video, se observă cum o creatură de mici dimensiuni, dar care pare să aibă o coadă lungă, care înoată într-un borcan cu apă după ce a fost scoasă din toaletă unde a fost găsită.

Foto: captură video Reddit
Foto: captură video Reddit
Foto: captură video Reddit
Foto: captură video Reddit

Internauții și-au dat cu părerea despre ce ar putea fi. Mai în glumă, mai în serios. Unii și-au exprimat îngrijorarea cu privire la dieta celui care a postat imaginile, în timp ce unii au glumit despre ce ar putea fi acea creatură, cu sugestii incluzând animale din filmele Alien ale lui James Cameron. Creatura ar fi, de fapt, o larvă cu coadă de șobolan. Acești viermi sunt larvele muștelor drone, o insectă obișnuită de grădină pe care probabil ai confunda-o cu o albină, a relatat a1.ro.

Tanya Latty, un entomolog la Universitatea din Sydney, a explicat anterior pentru Yahoo News că larvele cu coadă de șobolan sunt obișnuite în toată Australia: „Nu sunt dăunătoare și sunt, de fapt, insecte benefice. Sunt larvele muștelor drone care sunt polenizatoare”, a explicat aceasta, potrivit sursei menționate mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: