Redactia.ro
Home » Știri » Credinţa, salvarea lui Mihăiţă Neşu după ce a rămas paralizat. Cum a mulţumit Divinităţii în ziua în care a împlinit 40 ani

Credinţa, salvarea lui Mihăiţă Neşu după ce a rămas paralizat. Cum a mulţumit Divinităţii în ziua în care a împlinit 40 ani

Mihăiţă Neşu a ajuns la 40 de ani, o vârstă pe care a atins-o duminică, 19 februarie. Fostul fotbalist îşi duce în continuare viaţa paralizat într-un scaun cu rotile, însă are foarte multe motive pentru care să fie recunoscător.

De exemplu, ex-stelistul conduce destinele unei fundaţii care se ocupă cu acte caritabile.

A mers la biserică, alături de George Ogăraru

Duminică, Mihăiţă Neşu a mers la biserică, unde alături de el s-a aflat și cel mai bun prieten al său, George Ogăraru, cel care l-a susținut permanent.

Cariera lui Neșu a luat sfârșit pe 10 mai 2011, când s-a accidentat grav la un antrenament al echipei sale, FC Utrecht. Ulterior, fostul fundaș a fost diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală.

La vârsta de 40 de ani, Neşu speră să-și ducă mai departe proiectul „Mihai Neșu Foundation”, pe care l-a inițiat după accidentarea care l-a făcut să renunțe la fotbal.

Pensie 100 euro de la statul român

Neșu, care în România s-a consacrat la Steaua, acum FCSB, primește lunar o pensie în valoare de 100 de euro, dar și o pensie de însoțitor în valoare de 300 de euro din partea României, în timp ce din Olanda este remunerat lunar cu câte 3000 de euro.

„Din păcate, când m-am întors în țară din Olanda, am zis ca să pot să rezist să fiu bine la mine în țară trebuie să încerc să nu văd prea mult lucrurile care nu-s bune și dacă le văd să încerc să le schimb eu și să nu mă afecteze.

Dar e adevărat că asta e realitatea. Practic majoritatea persoanelor cu dizabilități, dacă n-au condiții financiare bune, e foarte greu să trăiască”, a povestit Neșu.

Mihăiţă Neşu a acumulat opt selecții în echipa națională a României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: