Redactia.ro
Home » Știri » Crimă prin malnutriție: O mamă vegană a fost găsită vinovată de moartea fiului de 18 luni. Micuțul avea 17 kilograme și era hrănit doar cu fructe și legume crude

Crimă prin malnutriție: O mamă vegană a fost găsită vinovată de moartea fiului de 18 luni. Micuțul avea 17 kilograme și era hrănit doar cu fructe și legume crude

GALERIE FOTO (3)

O mamă vegană a fost găsită vinovată de crimă pentru moartea fiului ei în vârstă de 18 luni, care cântărea doar 17 kilograme când a murit în anul 2019, după ce a trăit o viață scurtă doar cu o alimentație bazată pe fructe, legume și lapte matern.

Crimă prin malnutriție

Sheila și soțul ei, Ryan, în vârstă de 30 de ani, au fost amândoi acuzați de crimă după moartea copilului lor de 18 luni. Ei au recunoscut în fața poliției că ar fi trebuit să sune la 911 când Ezra a început să respire în 2019, dar au adormit în schimb.

Personalul de la ambulanță l-a declarat pe micuț mort la fața locului. De asemenea, i-au examinat și pe cei trei copii mai mari ai cuplului. Medicii au descoperit că nu mai mâncase de o săptămână când a murit în septembrie 2019.

Cuplul a fost acuzat în decembrie 2019, după ce a fost dezvăluită cauza morții lui Ezra.

Ea riscă acum închisoare pe viață în spatele gratiilor și va fi condamnată pe data de 25 iulie. 

Ce spun procurorii

Nu au fost publicate niciodată fotografii care să arate în ce stare era copilul când a murit.

Dar procurorii de la procesul lui Sheila au descris un copil care plângea constant.

„Ea a ales să îi ignore plânsul. Ea nu avea nevoie de cântar pentru a-i vedea oasele. „Nu avea nevoie de un cântar pentru a-i auzi plânsetele”, a declarat procurorul adjunct Sara Miller.

Sheila, mamă a patru copii

Sheila avea în total 4 copii. Ceilalți trei, au fost plasați sub tutelă de către sistemul de protecție a tinerilor.

dailymail.co.uk

Cuplul avea, de asemenea, un copil de trei ani și unul de cinci ani, care erau grav malnutriți. Pielea lor era galbenă, iar unul dintre ei avea o igienă orală atât de precară încât dinții îi erau negri. Nu este clar dacă au fost vreodată consultați de un medic. Ezra s-a născut acasă și nu a fost niciodată la un medic.

Sheila are și o fiică de 11 ani dintr-o relație anterioară, iar starea ei de sănătate era semnificativ mai bună decât a celorlalți copii. Poliția crede că acest lucru se datorează faptului că fetița își vizita în mod regulat tatăl în alt stat și primea o dietă bună acolo.

Instanța a auzit cum Sheila îi hrănea pe copii în principal cu mango, banane și avocado.  Ezra a primit, de asemenea, lapte matern.

Poliția spune că micuțul fusese alăptat în ziua în care a murit când a început să respire. În loc să ceară ajutor, părinții micuțului s-au culcat. Când s-au trezit, acesta încetase complet să mai respire.

Soțul femeii, acuzat și el de de crimă și omor prin imprudență

Ryan O’Leary, soțul femeii, a fost, de asemenea, acuzat de crimă și omor prin imprudență.  El așteaptă procesul.

Sursa foto: dailymail.co.uk
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: