Redactia.ro
Home » Breaking News » Criminalul din Caracal fusese internat la Psihiatrie în trecut. Ce diagnostic primise atunci

Criminalul din Caracal fusese internat la Psihiatrie în trecut. Ce diagnostic primise atunci

GALERIE FOTO (2)

Ies la iveală noi detalii în cazul criminalului din Caracal! Un document făcut public acum puțin timp arată că bărbatul fusese internat la Psihiatrie, în trecut, de mai multe ori. Iar diagnosticul primit de criminalul din Caracal fusese mai mult decât serios.

Criminalul din Caracal fusese internat la Psihiatrie în trecut

În timp ce mulți se întreabă și acum cum a putut săvârși asemenea fapte un bărbat la 66 de ani, un document care datează din aprilie 2010 arată că Gheorghe Dincă fusese internat de urgență la Psihiatrie.

Potrivit documentului, inculpatul a stat internat nu mai puțin de 11 zile în secția de Psihiatrie a Spitalului județean de Urgență Slatina. Bărbatul fusese trimis de medicul de familie, pentru un control mai amănunțit.

Diagnosticul pus criminalului din Caracal

Potrivit aceluiași document, Gheorghe Dincă a primit diagnosticul de ”sindrom anxios depresiv”. Alte precizări din acel act menționează un ”tulburări organice de personalitate și de comportament datorită unei boli, vătămări și disfuncții cerebrale„.

Aparent, în 2010, bărbatul era dependent de alcool și avea tulburări mentale și de comportament pe baza consumului de alcool.

Citește și Alexandra Macesanu a plecat de acasa sa se intalneasca cu prietenul ei. Dezvaluiri de ultima ora 

Mai multe internări la Psihiatrie

Potrivit gazetaoltului.ro, aceasta nu fusese prima „vizită” la secția de Psihiatrie. Acesta fusese internat și-n datele de: 30 ianuarie 2009, 2 aprilie 2009, 3 iulie 2009, 3 decembrie 2009, 11 februarie 2010 și 16 septembrie 2010.

Amintim că Gheorghe Dincă a recunoscut la audierile DIICOT că le-a răpit, violat și ucis pe cele două fete din Caracal: Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu.

Citește mai mult despre diagnosticul primit de Gheorghe Dincă aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: