Redactia.ro
Home » Știri » Criminalul din Onești face amenințări chiar de pe patul de spital! Gheorghe Moroșan și-a ales următoarea victimă

Criminalul din Onești face amenințări chiar de pe patul de spital! Gheorghe Moroșan și-a ales următoarea victimă

Gheorghe Moroșan nu se oprește din a sădi frica în sufletele oamenilor! Criminalul din Onești care a văduvit două familii, ucigând cu sânge rece doi muncitori, a făcut amenințări chiar de pe patul de spital! Cutremurător este și cui i-au fost adresate.

În urmă cu trei săptămâni, a ucis cu sânge rece doi muncitori în apartamentul groazei din Onești. Însă Gheorghe Moroșan nu se oprește din a sădi frica în sufletele oamenilor. Criminalul din Onești a făcut amenințări chiar de pe patul de spital.

Criminalul din Onești, amenințări chiar de pe patul de spital

Gheorghe Moroșan a ajuns în stare gravă la spital în urmă cu trei săptămâni. A fost împușcat în urma intervenției polițiștilor în apartamentul în care i-a ținut ostatici pe cei doi muncitori pe care, ulterior, i-a ucis. Și chiar dacă medicii au făcut tot ce s-a putut ca să-i salveze viața, Gheorghe Moroșan a băgat frica în toate cadrele medicale care în îngrijesc.

Când a ajuns în spital, viața lui Gheorghe Moroșan atârna de un fir de ață. Medicii au reușit să-l stabilizeze și acum îl îngrijesc zi de zi.

Însă criminalul din Onești nu se oprește cu amenințările

Gheorghe Moroșan și-a ales următoarea victimă

Gheorghe Moroșan ar fi ajuns să o amenințe cu moartea pe una dintre asistentele care aveau grijă de el. Motivul halucinant al amenințărilor este că bărbatul ar fi cerut o cană cu ceai, însă i-a fost adusă una cu apă.

Criminalul din Onești i-ar fi spus asistentei respective că “atunci când iese din spital, o va împușca”. Temându-se groaznic pentru viața sa, femeia a povestit imediat anchetatorilor ce s-a întâmplat.

Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești

Tragedia de la Onești a avut loc pe 1 martie, zi neagră pentru doi muncitori care au fost luați ostatici de Gheorghe Moroșan. Bărbații se aflau în apartamentul celui ce urma să le fie călău, pentru renovări de interior.

După un moment de furie, Moroșan nu le-a mai dat drumul acestor, în schimbul vieții lor cerând returnarea unui imobil și o sumă uriașă de bani.

Au fost ore în șir de negocieri, însă în momentul în care polițiștii au încercat să spargă ușa apartamentului, iar cei doi bărbați să evadeze, Gheorghe Moroșan și-a ucis victimele. Unul dintre barbați a murit pe loc, celălalt a ajuns în stare gravă la spital, dar s-a stins la scurt timp după.

Pentru a fi oprit, Gheorghe Moroșan a fost împușcat de oamenii legii, astfel a ajuns în stare gravă la spital. Criminalul din Onești a fost stabilizat, iar acum continua cercetările pentru a-și primi pedeapsa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: