Redactia.ro
Home » Știri » Criminalul Petronelei, tânăra din Botoșani ucisă cu 32 de lovituri de cuțit, a fost eliberat după 5 ani de închisoare

Criminalul Petronelei, tânăra din Botoșani ucisă cu 32 de lovituri de cuțit, a fost eliberat după 5 ani de închisoare

Criminalul Petronelei, tânăra din Botoșani ucisă cu 32 de lovituri de cuțit, a fost eliberat după 5 ani de închisoare

Criminalul Petronelei, tânăra din Botoșani ucisă cu 32 de lovituri de cuțit, a fost eliberat după 5 ani de închisoare. Iată detaliile!

Criminalul Petronelei, eliberat după 5 ani de închisoare

De-a lungul anilor, România a fost zguduită de numeroase tragedii și crime oribile care au avut un impact devastator asupra familiilor victimelor. Una dintre aceste tragedii cutremurătoare a avut loc în 2018, când tânăra Petronela Mihalachi, în vârstă de 18 ani, a fost ucisă în mod brutal cu 32 de lovituri de cuțit într-o pădure din Botoșani. Ceea ce a urmat după această tragedie este un capitol suplimentar de durere și nedreptate în povestea acestei familii! Criminalul Petronelei a fost eliberat din închisoare după 5 ani de detenție.

În ziua fatidică, Petronela Mihalachi a fost însoțită în pădure de Bogdan Ionel, un tânăr de 16 ani la momentul respectiv. Scopul lor inițial era de a face fotografii, pasiunea lui Bogdan. Cu toate acestea, evenimentele au luat o întorsătură terifiantă atunci când Petronela a făcut o observație aparent nevinovată cu privire la calitatea fotografiilor și a jignit-o pe iubita lui Bogdan. Aceasta a fost scânteia care a declanșat un act de violență brutală.

Petronela a fost înjunghiată cu 32 de lovituri de cuțit, suferind răni grave la gât, față și mâini. Una dintre aceste lovituri i-a pătruns inima, devenind fatală. După comiterea crimei, criminalul a părăsit scena crimei, lăsând cadavrul neînsuflețit al tinerei într-o baltă de sânge, la marginea pădurii. Descoperirea macabră a fost făcută de un om care își plimba câinele prin zonă, adăugând și mai multă tristețe în povestea îngrozitoare, potrivit stirilekanald.ro.

Bogdan Ionel, avea doar 16 ani atunci când a comis acest act barbar, iar în martie 2023, judecătorii au decis eliberarea lui din Penitenciarul Educativ Tichilești după 5 ani de detenție, deși inițial fusese condamnat la 9 ani de închisoare.

Decizia de eliberare timpurie a criminalului a provocat multă durere în sufletul tatălui Petronelei, Petrică Mihalachi.

Tatăl Petronelei, devastat de durere

Într-un interviu pentru Gândul, el a mărturisit că durerea pierderii fiicei sale nu va dispărea niciodată și că nu mai este om pentru tot restul vieții. El și-a exprimat dezacordul față de durata scurtă a pedepsei primite de Bogdan Ionel, considerând-o injustă.

„Nu mai sunt om pentru tot restul vieții. Nu mai pot, nu știu cum mai am putere. Durerea nu va dispărea niciodată. Nu mă mai duce capul la nimic. Pentru mine, s-a terminat tot”, a spus Petrică Mihalachi, tatăl Petronelei, pentru Gândul.

Petrică Mihalachi a dezvăluit că, pentru a face față dorului pentru fiica sa, obișnuiește să meargă la mormântul acesteia chiar și în mijlocul nopții, pentru a-i vorbi și a-și exprima durerea. Această poveste cutremurătoare arată cât de profundă poate fi suferința provocată de un act de violență teribilă și cum deciziile sistemului de justiție pot afecta pe cei care rămân în urma victimelor.

„Și noaptea mă duc la cimitir la fată. Am tabloul ei pe hol și de câte ori intru în casă, îl mângâi și vorbesc cu ea”, a mai mărturisit bărbatul, potrivit aceleiași surse.

Sursa foto: stirilekanald.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: