Redactia.ro
Home » Știri » Criminalul turc care a ucis-o pe Mirela are un plan bine pus la punct pentru a scăpa de pedeapsă. Bărbatul are un as în mânecă

Criminalul turc care a ucis-o pe Mirela are un plan bine pus la punct pentru a scăpa de pedeapsă. Bărbatul are un as în mânecă

Criminalul turc vrea să scape de închisoare.

Într-un caz care a șocat comunitatea din Dâmbovița, un afacerist turc, acuzat de uciderea Mirelei, încearcă să evite pedeapsa cu închisoarea printr-un mod neobișnuit. Bărbatul, ale cărui inițiale sunt neanunțate pentru protecția identității, a recunoscut fapta în fața autorităților, dar insistă că nu avea discernământ în momentul comiterii crimei.

Individul și-a recunoscut fapta

În timpul audierilor, criminalul și-a recunoscut vina și a descris în detaliu modul în care a comis crima. Conform surselor din poliție, în locuința bărbatului s-au găsit urme de sânge, sârme și saci, ceea ce a dus la reținerea sa imediată. Totuși, într-o încercare disperată de a scăpa de pedeapsa cu închisoarea, turcul a susținut că suferă de probleme psihice severe și că nu ar fi luat medicamentele prescrise, ceea ce l-ar fi dus la pierderea controlului.

Turcul a încercat să convingă anchetatorii că starea sa de sănătate mintală ar trebui să fie luată în considerare în judecata sa. „Am avut o criză pentru că nu mi-am luat pastilele”, a susținut el în fața anchetatorilor. Cu toate acestea, polițiștii nu au fost convinși de această argumentație, menționând că afecțiunile sale nu influențează discernământul necesar pentru a determina diferența dintre bine și rău.

Ce au transmis vecinii bărbatului

Vecinii bărbatului au confirmat temerile autorităților, descriindu-l ca pe o persoană violentă și controlatoare, în special față de fosta sa soție. „Îl știu de când a venit în România. E nebun. Cu prima femeie, aia care a murit, care a făcut infarct, nu avea voie să iasă afară; era închisă în curte. Doar până la pâine. Eu i-am ridicat alea acolo, i-am zidit acolo. Omul a vrut să îşi facă curte, să nu vadă nimeni în curte”, a declarat unul dintre vecini. Aceste declarații aduc în lumină un model de comportament abuziv, care nu face decât să întărească cazul împotriva lui.

Acum, cu toate aceste informații adunate, procurorii sunt pe cale să finalizeze cazul, iar turcul se află în fața unei posibile sentințe severe. Mărturiile și probele adunate par să îndrepte cazul către o condamnare fermă, în ciuda încercărilor sale de a manipula sistemul judiciar prin invocarea problemelor de sănătate mintală.

În contextul acestui caz tulburător, comunitatea locală și autoritățile speră la o rezolvare rapidă și dreaptă, care să aducă un oarecare sens de dreptate pentru atrocitățile comise.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: