Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Borcea a încercat să o cucerească pe Bianca Drăgușanu. Blondina a confirmat totul. „O să se supere nevasta lui”

Cristi Borcea a încercat să o cucerească pe Bianca Drăgușanu. Blondina a confirmat totul. „O să se supere nevasta lui”

Frumoasa Bianca Drăgușanu șochează pe zi ce trece cu noi declarații. Dacă mai ieri nu excludea o căsătorie cu Cătălin Botezatu, astăzi, blondina a recunoscut că celebrul Cristi Borcea i-a făcut curte. Cu siguranță Valentina Pelinel nu va fi fericită să audă acest lucru. Iată ce a declarat bomba sexy.

Cristi Borcea și-a dorit-o pe Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a fost invitată în cadrul unei emisiuni televizate unde a primit câteva întrebări incomode la care a fost nevoită să răspundă fără doar și poate. Blondina a fost întrebată dacă a existat vreun bărbat din showbiz care i-a făcut avansuri, dar ea a refuzat să aibă ceva cu el. Bianca a ezitat să dea un nume clar, dar răspunsul ei a fost destul de explicit încât să ne dăm seama că este vorba despre nimeni altul decât Cristi Borcea.

E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii.„, a răspuns Bianca Drăgușanu.

În trecut, Bianca Drăgușanu a fost întrebată dacă vreodată a fost curtată de Cristi Borcea, iar blondina a negat vehement acest lucru. Să fi fost abordarea lui Cristi Borcea una recentă? Nu știm asta, dar ceea ce este sigur, este că Bianca Drăgușanu a recunoscut un detaliu picant care nu îi va cădea chiar bine Valentinei Pelinel.

Nu am avut niciodată niciun fel de intersectare a drumurilor. Nu m-a sunat şi nici nu mi-a dat SMS. Eu îmi schimb foarte des telefonul. Nu sunt genul acela de femeie căreia să-i placă asocierile astea. Nu sunt eu cea mai curtată femeie, cea mai frumoasă. Sunt foarte ocupată şi nu sunt o femeie accesibilă.„, a declarat Bianca Drăgușanu în trecut.

Bat clopote de nuntă între Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu?

Bianca Drăgușanu a fost întrebată care a fost persoana pe care a mințit-o cel mai mult, dintre bărbații cu care a avut o relație. Aceasta a răspuns că a fost nevoită să facă asta față de Cătălin Botezatu pentru a-l proteja. Ea a mai adăugat că nu exclude o viitoare nuntă cu designerul și că este ferm convinsă că el este singurul dintre foștii iubiți care o iubește nespus și acum.

Eu nu mint, omit adevăruri, ca să protejez. Foarte mult și foarte mult timp l-am protejat pe Cătălin Botezatu. El mă iubește cel mai mult dintre toți bărbații cu care am fost, și eu pe el. Până la urmă cred ca facem nuntă.„, a spus Bianca Drăgușanu.

Etichete: