Redactia.ro
Home » ROMANIA TV » Cristi Borcea încearcă să iasă din închisoare mai devreme

Cristi Borcea încearcă să iasă din închisoare mai devreme

Valentina Pelinel are motive de bucurie! Soțul ei a înaintat, la începutul acestei luni, o nouă cerere de eliberare. Astfel, Cristi Borcea ar putea ieși din închisoare mai repede decât s-ar fi așteptat toată lumea.

Cristi Borcea, închis pe 8 februarie

Anul acesta, Borcea s-a întors după gratii, fiind condamnat în Dosarul Retrocedărilor. El a fost închis pe 8 februarie, pentru o perioadă de cinci ani. Însă, surpriză! La doar câteva luni de la acest eveniment, afaceristul a depus o cerere de eliberare condiționată. În urma acestei cereri, magistrații Judecătoriei Sectorului 4 au dat drept termen de judecată ziua de 10 septembrie.

Cei care se ocupă de apărarea omului de afaceri sunt optimiști în cazul acestei noi cereri de eliberare. ”Are mari șanse să iasă din închisoare. A urmărit mereu toți pașii spre a fi eliberat, așa că ar putea fi eliberat condiționat”, a declarat o sursă din anturajul său. Chipurile, în toată această perioadă, Cristi Borcea s-a implicat în programele educaționale și a avut un comportament ”exemplar”.

Pe lângă toate aceste ”atuuri”, Cristi Borcea a invocat faptul că are 9 copii, dintre care 8 minori. În plus, el a achitat deja prejudiciul statului, plătind cei 10.000.000 de lei. Amintim că Cristi Borcea este închis în Penitenciarul Jilava încă de pe 8 februarie, când a primit 5 ani cu executare în dosarul retrocedării plajelor, împreună cu Radu Mazăre.

Citește și Anunț Metrorex: Elevii și studenții vor avea mai multe casierii la metrou

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: