Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Iacob a vorbit despre căsnicia lui, în care apar și conflicte: „Nu e vorba despre cine are dreptate”

Cristi Iacob a vorbit despre căsnicia lui, în care apar și conflicte: „Nu e vorba despre cine are dreptate”

Cristi Iacob a vorbit despre căsnicia lui, în care apar și conflicte: „Nu e vorba despre cine are dreptate”

Actorul Cristi Iacob a făcut dezvăluiri despre căsnicia cu Gabriela. Iată cum rezolvă cei doi conflictele, după 13 ani de relație, atunci când acestea apar. Metodele care funcționează în cazul lor.

Cristi Iacob a făcut dezvăluiri despre căsnicia lui, în care apar și conflicte: „Nu e vorba despre cine are dreptate”

În orice căsnicie, apar neînțelegeri, certuri, conflicte. Important e dacă partenerii își doresc sau nu să le rezolve.

Cristi Iacob, actor de teatru și film și jurat, implicat în producții de la Antena 1, a mărturisit că atunci când între el și soția lui, Gabriela, apar astfel de situații, există câteva variante prin care le pot rezolva. În primul rând, poate că credința în Dumnezeu ar fi cea mai importantă pentru ei. Amândoi sunt credincioși și obișnuiesc să își găsească liniștea în biserică. Dar se mai găsesc metode.

„Sunt două variante sau chiar trei, în cazul nostru: unu – ne bosumflăm, stăm, tăcem așa o vreme și, după aceea, ne bufnește râsul, pentru că ne dăm seama că ne-am certat dintr-o prostie”.

„Dar, aici, fac apel la cei care trec prin clipele astea să recurgă la inteligență, nu la încăpățânare. Încăpățânarea nu duce la nimic bun și, până la coadă, nu e vorba despre cine are dreptate, cine n-are dreptate, ci despre a repune pe făgaș un vagon care a luat-o un pic razna. Îl pui înapoi pe șine și merge… mai scârțâie prima oară, dar aia e”, a spus acesta, conform Viva!.

„A doua – fă ceva, un lucru util, și scapi apoi de toată grija asta; și a treia: cumpărați-vă sau luați-vă o pisică, pentru că animalele simt când oamenii se ceartă… sau un câine, mă rog, ce vă place. Probabil că un șarpe n-o să vină să vă mângâie, dar, un câine sau o pisică sigur… că simt că vă certați”, a adăugat actorul, conform sursei menționate mai sus.

Cristi Iacob a vorbit despre căsnicia lui, în care apar și conflicte: „Nu e vorba despre cine are dreptate”
Foto: Facebook
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: