Redactia.ro
Home » Știri » Cristi Minculescu a ajuns iar pe mâna medicilor

Cristi Minculescu a ajuns iar pe mâna medicilor

Cristi Minculescu a ajuns iar pe mâna medicilor

Cristi Minculescu a ajuns iar pe mâna medicilor . În vârstă de 60 de ani, cântărețul a luat decizia de a-și schimba radical stilul de viață, mai ales că în trecut a suferit un transplant de ficat.

A decis că este vremea să-și schimbe radical stilul de viață, așa că a început inclusiv o terapie pentru asta.

Cristi Minculescu a ajuns iar pe mâna medicilor

Cristi Minculescu a luat o decizie care speră să-i schimbe viața și să-l ajute să se simtă mai bine. Mai ales că a suferit în trecut un transplant de ficat.

”Am un stil de viață agitat, nu mai este un secret pentru nimeni. Sunt zeci de ani de turnee, concerte, interviuri, iar asta consumă foarte mult. Este o viață fantastică, recunosc, însă și extrem de impactantă asupra organismului meu. Tocmai din acest motiv mi s-a părut câștigător pentru mine acest tratament, protocol, stil de viață.  Program spune-i cum vrei , pe care mi l-a propus dr. Cornel Brotac.

Din discuția cu el, am înțeles că se va ocupa de mine ca și întreg corp , minte , spirit. O să vă țin la curent cu rezultatele. Vreau sa am mese bine stabilite, în funcție de nevoile organismului meu, activitate fizică și să arăt fresh mulți ani de acum încolo”, a declarat artistul pentru viva.ro despre programul al cărui scop e să-i purifice organismul uman pe toate planurile.

Prima regulă la care se supun pacienții care intră în acest program este să renunțe la telefoanele mobile pe perioada terapiei.

„Boala fizică este strigătul de ajutor al sufletului. Pentru că are în vedere tratarea individului ca un întreg, prima etapă a acestui program este evaluarea de la nivel fizic, psihologic și nutritiv”, a declarat medicul Cornel Brotac, cel care se ocupă de program.

Minculescu, salvat de soția sa

Cristi Minculescu a primit o lovitură dură în 2009. A fost diagnosticat cu o boală hepatorenală ereditară, moştenită de la tatăl lui. Pentru boala caracterizată prin apariţia unor chisturi pe ficat şi rinichi nu există tratament medicamentos.

Motiv pentru care a trebuit să facă un transplat în 2009.

Femeia cu care era de 32 de ani, pe atunci, a dorit să facă tot posibilul pentru soţul ei. Aşa că Rodica, soția lui a făcut o serie de analize şi a descoperit că ficatul ei şi al lui Cristi Minculescu erau compatibili.

Atunci, soţia muzicianului a decis să îi doneze o bucată din organul ei.

Dovadă a iubirii pe care i-o poartă soţului stau şi primele cuvinte pe care le-a spus Rodica atunci când s-a trezit din anestezie.

Conform unui bun prieten al cuplului, doctorul Dorel Sandesc, care a mers în Germania pentru a fi alături de cei doi, femeia l-a pus să îi transmită soţului: „Cristi, te iubesc”.

Citește și: Boala a transformat-o! Cum arată Rona Hartner după chimioterapie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: