Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Mitrea și Ruxi, atingeri interzise, cu forța, în emisiunea unde participă: „Lasă-mă…”. Ce pedepsă riscă luptătorul

Cristi Mitrea și Ruxi, atingeri interzise, cu forța, în emisiunea unde participă: „Lasă-mă…”. Ce pedepsă riscă luptătorul

GALERIE FOTO (2)

Un nou episod marca Cristi Mitrea și Ruxi Opulenta! Atingeri interzise, cu forța, în emisiunea unde participă. Ce pedepsă riscă luptătorul, după ce a atins-o pe concurentă.

Cristi Mitrea și Ruxi, atingeri interzise, cu forța

În episodul 11 al emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Cristi Mitrea și Ruxi lovesc din nou. Precizăm că episodul nu a apărut încă la Tv, însă poate fi vizionat pe Voyo. Se pare că în noua ediție, fostul iubit al Andreei Mantea și câștigătoarea ”Bravo, ai stil! Celebrities” au fost prinși, din nou, în ipostaze controversate. Recent, cei doi au jucat o ”piesă de teatru”, iar oamenii de acasă au înțeles că se petrecere o idilă între ei. Vloggerița a data cărțile pe față și a explicat că a fost doar un joc între ei.

Ei bine, de data aceasta, se pare că nu a mai fost vorba de niciun joc, căci scene interzise au fost surprinse între Mitrea și Ruxi. Cancan.ro a prezentat câteva imagini din noul episod al emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, în care se poate observa cum Cristi Mitrea îi pune mâna pe posterior concurentei Ruxi. Pe lângă faptul că aceasta a părut foarte deranjată de gestul luptătorului, atingerile de acest fel sunt interzise în această emisiune.

„Lasă-mă în pace”, i-a spus Ruxi lui Cristi Mitrea. Scena s-a petrecut în fața prietenei vloggeriței, Anisia.

Ce spune regulamentul emisiunii

Conform regulamentului emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, spus de Cabral în chiar prima zi în Republica Dominicană, orice atingere între doi concurenți ai celor două echipe rivale, în tabară, este strict interzis. Nu se știe momentan dacă vor fi luate măsuri. Emisiunea nu a apărut încă pe post.

foto – Cancan

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini