Redactia.ro
Home » Monden » Cristian Ciaușu este marele câștigător al ediției 14 Românii au Talent. Cine este și ce și-a propus sa facă cu marele premiu

Cristian Ciaușu este marele câștigător al ediției 14 Românii au Talent. Cine este și ce și-a propus sa facă cu marele premiu

Cristian Ciaușu a fost desemnat câștigătorul sezonului 14 al emisiunii Românii au Talent 2024. Tânărul talentat a primit trofeul și premiul în valoare de 120.000 de euro, după ce a impresionat juriul și publicul cu un spectacol extraordinar la nai, acompaniat de taraf.

Performanța lui Cristian Ciaușu a cucerit publicul și juriul

Finala Românii au Talent 2024 a fost marcată de un moment memorabil oferit de Cristian Ciaușu. Pe 31 mai, în marea finală, tânărul a încins scena cu un spectacol deosebit la nai, demonstrând o măiestrie deosebită și pasiune pentru muzică. Juriul a fost profund impresionat de performanța lui, iar publicul l-a votat în număr foarte mare, asigurându-i astfel victoria.

Andra a fost foarte emoționată după numărul lui Cristian, afirmând: „Nu o să spun foarte multe pentru că mi-am exprimat dragostea față de muzica lui. Balsam pentru suflet a fost. Bravo!” Andi Moisescu a continuat: „Omul a demonstrat aici o mare măiestrie. Este excepțional.” Dragoș Bucur a subliniat autenticitatea românească a momentului, spunând: „Ce poate fi mai românesc decât naiul? Bravo!” Mihai Bobonete a adăugat: „Bravo, Cristian! Ne-ai dat peste cap. Să câștige naiul Românii au Talent.

Finala sezonului 14: Concurenți de excepție și momente emoționante

Finala Românii au Talent, sezonul 14, a adus pe scenă 11 concurenți talentați care au luptat pentru marele premiu. Printre aceștia s-au numărat Ana Nuță, Anastasiia Beaumont, Ansamblul Hecenii, Calisthenics România, Cristian Ciaușu, Dora Debreczeni, Eduard Anghelescu, Emanuel Barica, Karlos Tănăsucă, VAN și Villia. Fiecare dintre aceștia a oferit momente spectaculoase, dar doar unul a reușit să cucerească inimile tuturor.

Cristian Ciaușu a reușit să se impună în fața concurenței puternice, oferind un spectacol de neuitat. Prestația sa a fost nu doar tehnic impecabilă, ci și plină de emoție, demonstrând o conexiune profundă cu instrumentul și cu muzica sa.

Istoria câștigătorilor Românii au Talent

De-a lungul anilor, Românii au Talent a scos la lumină talente extraordinare. În 2023, Rareș Prisacariu a câștigat trofeul și premiul de 120.000 de euro cu talentul său la recitat. Emoționat, tânărul de doar 7 ani a izbucnit în lacrimi la auzul veștii.

Primul sezon al emisiunii a fost câștigat de Adrian Țuțu, urmat de Cristian Gog în al doilea sezon și de Bruno, un dresor de câini, în al treilea. Printre câștigătorii ulteriori se numără Speedcubing, Laura Bretan, Lorelai Moșneguțu, Emil Rengle, Ana Maria Pantaze, Radu Palaniță, Ana Maria Mărgean și Darius Mabda în 2022.

Povestea lui Cristian Ciaușu: Un vis devenit realitate

Cristian Ciaușu, în vârstă de 14 ani, a impresionat juriul și publicul de la primele sale apariții. Originar din Brăila, tânărul a mărturisit că visul său este să devină cel mai bun naist din România. Talentul său a fost descoperit într-un mod neașteptat. La vârsta de opt ani, Cristian a fost diagnosticat cu astm și a aflat că instrumentele de suflat îi pot ameliora problemele de respirație.

Naiul românesc a primit suflarea micului vrăjitor”, a exclamat Pavel Bartoș, prezentatorul emisiunii. Cristian a început să studieze naiul la inițiativa mamei sale, solist vocal la Ansamblul „Doina Covurluiului” din Galați. „Și vă dați seama că s-a prins!”, a mărturisit artistul.

Smiley, colegul lui Bartoș, a fost curios să afle cât costă cele două naiuri la care a cântat Cristian. Cu toate acestea, recitalul său a fost de neprețuit, captivând inimile tuturor celor prezenți și asigurându-i un loc binemeritat în istoria Românii au Talent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: