Redactia.ro
Home » Știri » Cristian Cioacă a ieșit din închisoare! Cum a reușit fostul polițist să părăsească penitenciarul

Cristian Cioacă a ieșit din închisoare! Cum a reușit fostul polițist să părăsească penitenciarul

cristian cioaca

Cristian Cioacă, polițistul condamnat că și-ar fi ucis soția, pe avocata Elodia Ghinescu, a ieșit din închisoare. Acesta a ispășit doar jumătate din pedeapsă.

Cioacă se află în permisie până duminică, transmite antena3.ro. Asta se întâmplă a doua oară în ultimele 3 luni de când beneficiază fostul polițist de 24 de ore de libertate.

Cristian Cioacă are permisie 24 de ore

Se pare că Cioacă are un comportament corespunzător în penitenciar, lucru care l-ar putea ajuta să iasă mai repede.

Fostul polițist a ispăşit aproape 8 ani din cei 15 ani și 8 luni de închisoare la care a fost condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte în cazul Elodiei Ghinescu.

Se pare că Cioacă ar fi tratat „regește” și ar duce o viață de lux în închisoare, după cum a declarat avocata familiei Elodiei Ghinescu.

„Are acolo un regim preferențial. Ar fi în cameră doar cu încă o persoană. Dintotdeauna a avut un regim preferențial. Știu că acolo e privit așa ca un VIP, poate pentru faptul că e din Pitești. Toate instituțiile care au fost implicate în situația lui Cristian Cioacă nu au fost obiective, și în privința copilului.”, a declarat Crina Radu, la Antena Stars.

15 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu

Luna aceasta se împlinesc 15 ani de la dispariţia avocatei Elodia Ghinescu. În 2007, în noaptea de 29 spre 30 august, avocata Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă. Abia în data de 5 septembrie, soţul său, fostul poliţist Cristian Cioacă, i-a anunţat dispariţia.

Trupul Elodiei a fost căutat în râpe, în păduri, cu câini, elicoptere, clarvăzători şi detectivi particulari, dar fără niciun rezultat. Cristian Cioacă era principalul suspect în cazul dispariţiei avocatei.

În iunie 2014, Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale.

La aproape 18 ani, fiul Elodiei, Patrick, e hotărât să lase în urmă trecutul și se concentrează pe cariera sa de sportiv, potrivit a1.ro. Tânărul practică baschet de câțiva ani și recent a cerut schimbarea numelui de familie. Băiatul doreşte să renunțe la numele „Cioacă” și să îl preia pe cel al mătuşii care îl crește, „Ene”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: