Redactia.ro
Home » Știri » Cristian Pomohaci a transformat un bar într-o biserică. Fostul preot nu mai are voie să țină slujbe. Cum arată localul ca „lăcaș sfânt”

Cristian Pomohaci a transformat un bar într-o biserică. Fostul preot nu mai are voie să țină slujbe. Cum arată localul ca „lăcaș sfânt”

Cristian Pomohaci a transformat un bar într-o biserică. Fostul preot nu mai are voie să țină slujbe. Cum arată localul ca „lăcaș sfânt”

Cristian Pomohaci ar fi cumpărat un bar într-un sat din Mureș și l-a transformat într-o biserică. Iată cum arată acest local transformat în „lăcaș sfânt”, acolo unde fostul preot ar „mima” preoția și încă ar ține „slujbe” deși nu mai are voie.

Cristian Pomohaci a transformat un bar într-o biserică. Fostul preot nu mai are voie să țină slujbe. Cum arată localul ca „lăcaș sfânt”

Barul devenit „biserică” sau „mănăstire”, nu se știe exact, din localitatea Ernei, județul Mureș, are icoane în interior și în exterior. De asemenea, există și o cruce pe acoperișul clădirii. Pomohaci, fost preot, pare că încă se consideră preot și se comportă ca atare, pentru că ar ține acolo slujbe specifice Bisericii Ortodoxe Române deși nu mai este preot. În 2017, el a fost acuzat de relații sexuale cu un minor și tot în același an a fost caterisit.

Se pare că mulți credincioși, chiar și din alte județe, obișnuiesc să meargă la această biserică unde Pomohaci mimează preoția, a relatat Antena 3 CNN.

Totodată, în urmă cu ceva timp, Arhiepiscopia Ortodoxă din Alba Iulia a informat că fostul preot oficia slujbe în garajul casei lui din localitatea Moșuni, garaj care se află în curtea fiului lui. Tot Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei îi avertizează pe credincioși să nu meargă la slujbele lui Pomohaci, care le pot aduce „multă suferință și necaz în viață, pe plan spiritual și fizic”.

Îndemnăm pe toți credincioșii Eparhiei noastre să nu frecventeze acest locaș, deoarece nu este o biserică sfințită de către un episcop ortodox, după rânduială ortodoxă. De asemenea, tot ceea ce se săvârșește acolo de către domnul Cristian Pomohaci și ajutoarele acestuia nu este valid, nu aduce binecuvântare și har celor ce participă la astfel de slujbe.

Dimpotrivă, le poate aduce multă suferință și necaz în viață, pe plan spiritual și fizic. Totodată, vă aducem la cunoștință că domnia sa este cercetat de către organele statului cu privire la infracțiunea de port ilegal de uniformă, deoarece Biserica Ortodoxă Română, prin instanțele ei de judecată, i-a interzis acestuia dreptul de a mai purta reverendă și veștminte preoțești sau de a mai sluji cele sfinte.

Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: