Redactia.ro
Home » Știri » Cristian Popescu Piedone, scrisoare deschisă din închisoare: „Mi-e dor de voi”

Cristian Popescu Piedone, scrisoare deschisă din închisoare: „Mi-e dor de voi”

Cristian Popescu Piedone, scrisoare deschisă din închisoare

Cristian Popescu Piedone, scrisoare deschisă din închisoare. Fostul primar al Sectorului 5 al Capitalei a revenit cu o nouă postare din închisoare. De această dată, Cristian Popescu Piedone le transmite susținătorilor săi că le duce dorul și îi îndeamnă să îi scrie. Mai mult, fostul edil lasă să se înțeleagă că speră să iasă mai repede din pușcărie.

Cristian Popescu Piedone, scrisoare deschisă din închisoare: „Mi-e dor de voi”

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare cu executare, în dosarul Colectiv. Fostul primar al Sectorului 5 se află în prezent în Penitenciarul Rahova, unde își ispășește pedeapsa. Chiar și așa, fostul edil continuă să țină legătura cu cetățenii din Sectorul 5. În urmă cu puțin timp, Cristian Popescu Piedone a postat o scrisoare deschisă pe Facebook, unde le spune cetățenilor că îi este dor de ei. Acesta a lăsat să înțeleagă că speră să iasă mai repede din închisoare mai repede și că fiul său ar putea să îi succeadă la primărie.

„Scrisoare pentru oamenii calzi și buni din Sectorul 5, Vă port în suflet, clipă de clipă. Mi-e dor de VOI… . Mi-e dor de clătitele și de gogoșile pufoase pe care prietenele mele din cartiere mi le ofereau în fața blocurilor… Mi-e dor de discuțiile noastre… Mi-e foarte dor… Dar calendarul își vede de ale sale și cerne. Și timp și zile și viață… Cu voia lui Dumnezeu și cu dragostea voastră, poate ne vom revedea mai curând decât speră orcii. Până atunci, vă doresc sănătate și belsug în case!”, a scris Piedone.

Piedone le cere oamenilor să îi trimită scrisori la închisoare

De asemenea, fostul primar al Sectorului 5 îi asigură pe cetățenii din Sectorul 5 că fiul său, Vlad, îi va lua locul la conducere.Totodată, Piedone îi îndeamnă pe oameni să îi trimită scrisori în închisoare, postând adresa penitenciarului pentru cei care vor să facă acest lucru. „Aveți grijă de voi pentru că sunteți minunați! Și să nu vă fie teamă pentru planurile noastre toate! Nu vor putea fi spulberate de orci! Discut mai mereu cu fiul meu Vlad ! El, tânărul și bunul meu Vlad, a rămas stâlpul familiei noastre! Are 32 de ani. E copt, pentru că s-a copt lângă mine! Ața că știe exact ce mi-am dorit pentru comunitatea noastră! Și cu sprijinul VOSTRU, Vlad va face tot ceea ce este nevoie și tot ceea ce trebuie pentru ca imposibilul să devină posibil în Sectorul 5! Orcii nu vor mai pune ghearele murdare pe această bucată de țară! De doi ani, aici în 5 decide doar comunitatea, iar banul public se cheltuie exclusiv pentru nevoile comunității! Pentru orci… nu mai sunt bani publici de supt!

Echipa Piedone își continuă în timpul acesta treaba! Până la alegerile anticipate din toamnă, presupun, transmite-ți-mi mesajele voastre prin scrisori. Poate că n-ați mai trimis de mult scrisori pe hârtie… Sincer, nici eu. Dar în pușcărie așa este… Poți vorbi cu familia, cu avocații… Cu prietenii dragi comunici prin scrisori la plic. Așa că vă aștept, cu drag, scrisorile pe adresa:

Destinatar:

Popescu Cristian Victor Piedone,

Penitenciarul Rahova,

Șoseaua Alexandriei nr. 154,

Sectorul 5,

București,

cod Postal 51527

Cu dragoste și respect,

Piedone NEVINOVAT”, scrie Piedone pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: