Redactia.ro
Home » Știri » Cristian Popescu Piedone și-a dat demisia! Vestea a fost dată în urmă cu puțin timp

Cristian Popescu Piedone și-a dat demisia! Vestea a fost dată în urmă cu puțin timp

Într-o mișcare surprinzătoare, Cristian Popescu Piedone,  primar al Sectorului 5 al Capitalei, și-a anunțat recent demisia din funcția de președinte executiv al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL). Această hotărâre a fost luată cu puțin timp în urmă, fără a fi însoțită de vreo declarație oficială, lăsând astfel mulți în uimire și speculații.

Cristian Popescu Piedone a revenit în atenția publică cu această decizie, după ce a fost eliberat din închisoare cu doar câteva luni în urmă și a preluat funcția de primar al Sectorului 5 din București.

Cristian Popescu Piedone și-a dat demisia

După o perioadă tumultuoasă și controversată ca primar, care a culminat cu tragedia din clubul Colectiv în 2015, Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la închisoare, iar în iunie a acestui an, a fost eliberat. Revenind în viața publică și în poziția de primar al Sectorului 5, acesta a surprins pe mulți prin hotărârea sa de a demisiona din funcția de președinte executiv a PUSL, pe care o ocupa de numai cinci luni.

Vestea demisiei sale a fost făcută publică de știripesurse.ro și a creat un val de speculații în mediul politic. Popescu Piedone a ales să nu facă o declarație oficială cu privire la această hotărâre, preferând să o comunice direct membrilor partidului, printre care se numără doar colegii săi de partid.

Cu toate acestea, a subliniat că va rămâne membru în partid și își va continua atribuțiile de primar al Sectorului 5. Această decizie a lăsat deschisă întrebarea cu privire la motivele care l-au determinat să renunțe la funcția de președinte executiv într-un moment atât de scurt de la preluarea acesteia.

Cristian Popescu Piedone rămâne la cârma Sectorului 5

Cristian Popescu Piedone a revenit în prim-planul politic și a fost eliberat din închisoare în luna iunie a acestui an. Cu toate că multă lume a fost sceptică în privința revenirii sale în viața publică, el s-a arătat hotărât să continue în funcția de primar al Sectorului 5, cu un discurs care promitea excluderea politicii din instituție și apropierea de cetățeni. Acesta și-a asigurat alegătorii că va fi disponibil pentru a asculta problemele lor și a subliniat dorința sa de a servi comunitatea.

”În Primăria Sectorului 5 nu se va mai face politică, decât politica cetățeanului. (…) Nu am stat degeaba zilele acestea, bineînțeles că nu m-am abținut și am trecut prin sector. Vom ține foarte mult legătura, ușile noastre sunt deschise pentru toată lumea.

Noi lucrăm pentru cetățeni și pentru români. Iar formațiunile politice care probabil astăzi s-au deranjat și mai în trecut, de răul sau bucuria altului, doar ce am venit și nu au realizat nimic. Mă apuc de muncă, chiar de astăzi”, a declarat Cristian Popescu Piedone, conform Antena 3 CNN.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: