Redactia.ro
Home » Monden » Cristiano Ronaldo, fotografii emoționante cu familia lui. Cum arată fiul cel mare al fotbalistului în ziua când acesta a împlinit 12 ani

Cristiano Ronaldo, fotografii emoționante cu familia lui. Cum arată fiul cel mare al fotbalistului în ziua când acesta a împlinit 12 ani

Fiu Cristiano Ronaldo zi de nastere

Cristiano Ronaldo și partenera lui, Georgiana Rodriguez, au publicat fotografii de familie pe Internet cu ocazia zilei de naștere a fiului lor cel mare. Cristiano Jr a împlinit 12 ani. Iată cum s-au fotografiat cu toții și cât de fericiți sunt împreună.

Fiul cel mare al marelui fotbalist Cristiano Ronaldo, Cristiano Jr, devine un adolescent tot mai chipeș. El a împlinit recent 12 ani. Ocazia a fost marcată desigur printr-o petrecere, cu un tort decorat în stil sportiv, baloane și multe zâmbete, a relatat Daily Mail.

Ce a transmis Cristiano Ronaldo fiului lui, Cristiano Jr, de ziua lui de naștere

Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai mari sportivi ai lumii, a lăsat un mesaj pe Instagram pentru fiul cel mare, alături de o fotografie în care apar împreună într-un avion. Cu ochii închiși, fotbalistul poartă la ureche o floare, în timp ce băiatul lui privește spre fotograf și face semnul „OK”.

„La mulți ani, fiul meu! Ce repede trece timpul… Oare o să ne mai jucăm împreună? Mai important de atât este să fii băiatul care ești, cu o inimă mare! Mult noroc! Tati te iubește mult”, a transmis Ronaldo. Peste 54.000 de fani au transmis și ei mesaje de felicitare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Și Georgiana Rodriguez i-a transmis băiatului pe Instagram că „este iubit la infinit”. Iubita lui Cristiano Ronaldo a publicat câteva fotografii care stau mărturie unei zile de neuitat pe care au avut-o cu toții.

Într-una dintre poze, Cristiano Jr, puștiul care tocmai a împlinit 12 ani, este înconjurat de cei dragi. Cu toții stau la o masă peste care au căzut bucăți de confetti, în fața tortului cu tematică sportivă. Băiatul zâmbește, așa cum zâmbesc și tatăl, și mama lui. În poză apar și ceilalți frați, printre care gemenii Eva și Mateo, în vârstă de cinci ani, care s-au născut dintr-o mamă-surogat înainte ca în viața lui Cristiano Ronaldo să apară actuala parteneră, Georgiana. Recent, tânăra de 28 de ani a adus pe lume o pereche de gemeni, fată și băiat, însă doar fetița a supraviețuit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: