Redactia.ro
Home » Știri » Cristiano Ronaldo, gest bizar la Campionatul Mondial: starul lusitan a scos ceva din short și a început să mănânce

Cristiano Ronaldo, gest bizar la Campionatul Mondial: starul lusitan a scos ceva din short și a început să mănânce

cristiano ronaldo

Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai apreciați fotbaliști ai lumii, a reușit să se facă remarcat la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar nu doar perfomanțelor fotbalistice, ci și al unui gest bizar pe care l-a făcut în mod repetat.

În seara de 24 noiembrie 2022, Cristiano Ronaldo a îmbrăcat tricoul Portugaliei pentru a juca împotriva Ghanei. Fotbalistul nu a reușit să impresioneze doar prin performanța de pe teren, ci a atras atenția celor prezenți pe stadion și prin prisma unui gest cel puțin bizar.

Concret, Cristiano Ronaldo a fost surprins, în repetate rânduri, în timp ce își introducea mâna în short pentru ca apoi să o ducă în zona gurii și să pară că mănâncă ceva. Imaginile surprinse de către martorii de pe stadion au început să fie distribuit masiv și astfel au ajuns virale. Fanii au remarcat că sportivul a făcut acest gest de neexplicat și cu alte ocazii.

Cristiano Ronaldo are o avere incredibilă și este posesorul unui ceas de sute de mii de euro

Cristiano Ronaldo a scris file de istorie în meciul din 24 noiembrie 2022. La partida dintre Portugalia și Ghana, căpitanul lusitanilor a fost cel care a deschis scorul, în minutul 65, dintr-o lovitură de la 11 metri. Ronaldo a marcat primul gol al naționalei sale la această ediție de CM și totodată, a ajuns la cinci turnee finale consecutive la care înscrie, seria fiind începută în 2006, la Campionatul Mondial din Germania.

Cristiano Ronaldo are o avere de necrezut. Doar garajul său, în care își ține bijuteriile pe patru roți, valorează 24 de milioane de dolari. În plus, fotbalistul deține și cel mai scump ceas Rolex din întreaga lume. Pentru acest capriciu a plătit nici mai mult, nici mai puțin de 440.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: