Redactia.ro
Home » Sport » Cristiano Ronaldo, regele Instagramului! Sumă colosală pentru o postare

Cristiano Ronaldo, regele Instagramului! Sumă colosală pentru o postare

GALERIE FOTO (2) Cristiano Ronaldo, regele Instagramului! Sumă colosală pentru o postare

Cristiano Ronaldo, regele reţelelor de socializare! Este bine cunoscut faptul că sportivii pot încasa sume fabuloase pentru postările pe reţele de socializate. Potrivit site-ului american Hopper, oricine doreşte ca Ronaldo să-i promoveze produsele trebuie să plătească 874.361 de euro. Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit sportiv din social media. Fostul star al echipei Real Madrid îşi depăşeşte cu mult rivalii.

Brazilianul, Neymar încasează aproximativ 647.417 de euro pentru fiecare reclamă, în timp de Messi, care are 126.450.038 de urmăritori primeşte 581.061 de euro. Din topul făcut de americani, reiese clar faptul că nu contează dacă sportivul este retras din activitate. Asta în condiţiile în care David Beckham ocupă locul 4 în top. Nici starul din NBA LeBron James nu este uitat de firmele care vor să-şi facă publicitate. Baschetbalistul primeşte 243.902 de euro.

 

Ronaldo se ia la întrecere cu Ariana Grande

Cristiano Ronaldo nu este doar sportivul cel mai bine plătit. El le face concurenţă puternică lui Kylie Jenner şi Ariana Grande. fiind pe locul trei într-un clasament general. În luna ianuarie, jucătorul lui Juventus a devenit prima persoană care a ajuns la 150 de milioane de followers pe Instagram.

Ultima aroganţă a lui Ronaldo

Ieri, portughezul a fost la un pas de a se lua la bătaie cu un poliţist chinez. Italienii de la Juventus sunt în China în turneu de pregătire, iar fanii se înghesuie pe stadion. Un suporter a scăpat pe teren, dorind să ajungă la Ronaldo. Forţele de ordine au intervenit imediat. Starul lui Juventus a făcut însă o glumă care nu a fost gustată. A sărit în spatele unui poliţist, iar acesta s-a speriat fiind la un pas de a-l lovi. S-a oprit la timp, iar Cristiano Ronaldo s-a amuzat copios.

Citește și: Cristiano Ronaldo a scăpat! ”Nu există nicio probă”, a spus procurorul!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: