Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Almășan a hotărât să nu își boteze fetița, iar mulți s-au revoltat. De ce a luat această decizie

Cristina Almășan a hotărât să nu își boteze fetița, iar mulți s-au revoltat. De ce a luat această decizie

GALERIE FOTO (4) Cristina Almășan a hotărât să nu își boteze fetița. De ce a luat această decizie

Cristina Almășan, influencer, a anunțat că nu are de gând să își boteze fiica. Copilașul ei are câteva luni. Iată care e motivul care a dus la această decizie, conform spuselor ei. Multe persoane și-au arătat revolta în mediul online atunci când au auzit că fetița nu va fi botezată.

Cristina Almășan nu își botează fiica, spre nemulțumirea unora. De ce a luat această decizie

Cristina Almășan a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă în luna august a acestui an, care a cântărit la naștere 3,6 kilograme și a avut 53 de centimetri. A trecut prin șase ore de travaliu și i-a fost destul de greu în momentul în care a născut-o, a menționat ea. Totuși, nu există bucurie mai mare acum pentru ea și tatăl copilașei de origine turcă, Ufuck, cu care are o relație de mai bine de un an.

„La 19:00 FIX-FIX am născut natural, în apă, o fetiță drăgălașă tare, de 3,6kg și 53cm și nu mi-a fost ușor deloc”, a explicat ea, la acel moment, la doar o zi după ce a născut. Ea a mai spus că partenerul ei de viață i-a fost alături cu trup și suflet în toate acele momente.

„A asistat la tot momentul, și a suferit odată cu mine, m-a pupat și m-a consolat exact când aveam cea mai mare nevoie. Bebelina e bine și asta e cel mai important! Mor de dragul ei și o iubesc de nu mai pot”, a scris Cristina Almășan pe Instagram, la acel moment. Ea a publicat și fotografii cu fetița.

Foto: Instagram / cristinalmasan (captură Story)

Influencerița are o comunitate mare de fani, de pildă, pe YouTube are peste 572.000 de abonați. Ea le-a oferit acestora câteva răspunsuri când a fost întrebată despre nașterea fiicei ei, iar recent, Almășan a precizat că nu o va boteza pe cea mică. Iată și de ce. Mulți oameni au luat foc când au auzit vestea.

„Ăsta a fost un subiect foarte controversat pe Facebook. (…) Ca să închei acest subiect, am ales să nu facem botez pentru că noi suntem de religii diferite. Ar fi puțin cam complicat. Oricum, eu nu sunt foarte religioasă, deci am pus punct acestui subiect. (…) Pentru unii e mai important să fii religios cu acte în regulă decât să fii bun, empatic și înțelegător cu oamenii din jur. Nu înțeleg de ce în România e mai importantă capra vecinului decât a ta. Înainte să vă numiți creștini ortodocși, catolici sau de alte religii, nu uitați să fiți oameni”, a spus Cristina Almășan în mediul online, pe Instagram.

Foto: Instagram / cristinalmasan (captură Story)
Foto: Instagram / cristinalmasan (captură Story)
Cristina Almășan a hotărât să nu își boteze fetița. De ce a luat această decizie
Foto: Instagram / cristinalmasan
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: