Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Ciobănașu, alături de Vlad Gherman la 7 luni de la despărțire. Ce anunț au făcut cei doi foști: „Vă transmitem”

Cristina Ciobănașu, alături de Vlad Gherman la 7 luni de la despărțire. Ce anunț au făcut cei doi foști: „Vă transmitem”

Povestea lor de dragoste a rezistat nouă ani, iar despărțirea lor i-a șocat pe toți fanii! Au decis cu greu să ia decizia de a se separa, dar ce au făcut la 7 luni după acest pas, i-a lăsat pe toți mască! Care este, de fapt, relația dintre cei doi și ce au anunțat recent pe Instagram.

Este vorba de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, care și-au spus adio în urmă cu șapte luni! În tot acest timp, fanii au sperat că o ssă-I mai vadă împreună. Și iată că, măcar în online, cei doi foști iubiți încă apar unul cu celălalt. A apărut chiar o poză pe rețelele de socializare, alături de o descriere care a luat prin surprindere pe toată lumea.

Cristina Ciobănașu, alături de Vlad Gherman la 7 luni de la despărțire

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au luat pe toată lumea prin surprindere cu o fotografie împreună, ambii fiind cu zâmbetul până la urechi.

Nu s-au mai postat împreună de multă vreme, așa că fanii celor doi au fost profund uimiți. Nu e de mirare că secțiunea de comentarii a fost luată cu asalt pe ambele conturi. Fără a ezita, fanii și-au manifestat dorința de a-i vedea din nou împreună, argumentând că sunt făcuți unul pentru altul.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, mesajul care clarifică relația lor

Mesajul care a însoțit poza cu Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman împreună a fost la fel de surprinzător.

„Ne-am adunat aici să vă reamintim (…), bine nu de asta ne-am adunat. Ne-am gândit să vă transmitem energia noastră pozitivă.”, a scris Cristina Ciobănașu la descrierea pozei cu Vlad Gherman.

Însă pentru a clarifica tot, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au pus de acord cu privire la o postare comună. Cei doi s-au fotografiat împreună, spate la spate, și au publicat poza, alături de o descriere explicativă.

Foștii iubiți au subliniat că încă îi unește o prietenie strânsă și că se susțin în continuare, iar asta nu-i oprește să-și vadă fiecare de viața lui, chiar să înceapă noi relații.

„Asta e tot ce trebuie să știți, asta e tot ce contează: suntem prieteni, lucrăm împreună și ne sprijinim în continuare unul pe celălalt (la propriu, după cum se vede în poză 🤣) Suntem liberi să facem ce vrem, să fim cu cine vrem și singurii care ne pot judeca suntem noi înșine. În rest, ne dorim să ne susțineți în continuare așa cum ați făcut-o și până acum pentru ceea ce suntem și pentru munca noastră.”, a fost mesajul scris de Cristina Ciobănașu, același postat și de Vlad Gherman pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: