Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman din nou împreuna?! Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman din nou împreuna?! Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea

Cristina Ciobănașu si Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, care au fost anterior un cuplu în viața reală, fac din nou echipă pe micul ecran. Cu ani în urmă, cei doi au fost parteneri în viața de zi cu zi, iar acum se reunesc în calitate de prezentatori. Cu o relație caldă și prietenoasă după despărțire, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman aduc o experiență bogată pentru telespectatorii lor în noul lor rol.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, din nou împreună pe micile ecrane

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman se întorc pe micul ecran într-o nouă colaborare, de data aceasta ca și prezentatori. Deși au fost iubiți în trecut, acum vor împărtăși ecranul într-un alt mod, fără a avea o relație romantică. Ei vor fi gazdele unei emisiuni de la Happy TV, programată să fie difuzată în fiecare după-amiază începând cu ora 17:30. Cu toate acestea, în acest sezon, Andreea Ibacka nu se va mai alătura lor, așa cum s-a întâmplat în sezoanele anterioare. Vlad Gherman, fostul partener al Andreei Ibacka și actualul său co-prezentator în emisiune, este încântat de această colaborare și promite că vor aduce o serie de surprize pentru telespectatorii lor în cadrul emisiunii Happy Café.

”Bucurie, entuziasm si inovație – acestea sunt cuvintele care definesc noul sezon al emisiunii noastre. De-a lungul anilor, am reușit să pătrundem în sufletele telespectatorilor și să fim alături de ei, în fiecare zi. Sunt mândră să spun că anul trecut am înregistrat audiențe record ale emisiunii Happy Café, iar acest lucru ne arată că ceea ce facem este pe placul celor de acasă!”, a transmis Cristina Ciobanaşu.

„Abia aşteptăm să ne revedem, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Café şi să dăm startul discuţiilor lungi la cafea. Noul sezon vine cu multe surprize, dar şi o colegă nouă de prezentare, Ruxandra Luca. Avem rubrici noi şi subiecte pe care nu le-am mai abordat. Nu rataţi întâlnirea cu noi şi vă mulţumim că ne sunteţi alături în fiecare după-amiază!”, a spus Vlad Gherman.

Cristina și Vlad au avut o relație de poveste

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut o relație care a captat atenția publicului și a fanilor din România datorită chimiei lor evidente și a colaborării lor în diverse proiecte media. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale celebrului serial „Pariu cu viața,” unde au interpretat personaje principale și au împărțit momente intense pe ecran. Chimia lor s-a transpus și în viața reală, iar relația lor a devenit publică.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au fost un cuplu iubit de mulți fani, iar social media a fost plină de fotografii și mesaje care reflectau dragostea lor. Cu toate acestea, într-un moment dat, au decis să pună punct relației lor romantică, dar au ales să rămână prieteni apropiați și să continue să colaboreze în proiecte profesionale. Această decizie a fost admirabilă și a demonstrat maturitatea și respectul reciproc, permițându-le să păstreze o relație sănătoasă în ciuda schimbărilor din viața lor personală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: