Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, împreună la nuntă. Cum au reacționat cei doi foști iubiți: ”Nimeni nu voia să plece”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, împreună la nuntă. Cum au reacționat cei doi foști iubiți: ”Nimeni nu voia să plece”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din România, motiv pentru care fanii lor au fost șocați în momentul în care s-au despărțit. Chiar și așa, cei doi au reușit să rămână foarte buni prieteni, dar o întâmplare care a avut loc la o nuntă a creat multă confuzie.

Despărțirea lor, deși dificilă, a fost un pas necesar în evoluția vieții lor. Cu timpul, au învățat să-și respecte deciziile și să-și continue drumurile separat. Chiar dacă au avut de înfruntat momente neplăcute, au reușit să treacă peste ele cu maturitate și au găsit sprijin în prietenii lor. Această experiență le-a arătat că, indiferent cât de incomode pot fi anumite situații, pot depăși obstacolele cu grație și să-și construiască noi capitole în viața lor.

Cum se înțeleg Vlad și Cristina după despărțire

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au regăsit într-o situație tensionată la o nuntă, o împrejurare care a pus la încercare abilitatea lor de a gestiona ruptura lor recentă. După o relație care a durat timp de nouă ani, despărțirea nu a fost deloc ușoară pentru actriță, mai ales că trebuia să facă față reacțiilor celor din jur.

„Cred că cel mai mare test a fost când ne-am întâlnit toți patru la o nuntă a unui prieten comun, eu eram cu iubitul meu, Vlad era cu Oana, la nunta lui Bubu Cernea. Eu și Vlad am crescut împreună cu Bubu.

Țin minte că m-a sunat Elena și m-a întrebat. Erau destul de proaspete relațiile noastre cu noii iubiți, desigur, am zis, că e normal, cum să nu îi cheme. L-am întrebat și pe Alex dacă e în regulă cu asta. El e un om matur care ia deciziile cu cap, dar l-am întrebat de siguranță. A zis că nu are nicio problemă, doar că nu ne-am așteptat ca Bubu și Elena să ne pună la masă unii lângă alții”, a povestit Cristina Ciobănașu.

Cum a reacționat Cristina Ciobănașu când a dat peste Vlad Gherman la nuntă

Momentul cel mai inconfortabil pentru Cristina a fost atunci când s-a confruntat cu Vlad și logodnica sa actuală, Oana Moșneagu. Cu toate că și ea era însoțită de noul său iubit, relația lor era încă în stadiul incipient. Prima lor întâlnire „de gradul zero” a avut loc la nunta unui prieten comun, iar această coincidență a creat o atmosferă tensionată, care a fost însă detensionată rapid.

Urma să fie și alți invitați la masă, doar că nu au mai venit. M-am pus lângă Oana și băieții nu știau dacă să se așeze sau nu, a fost neîndemânatică faza, nimeni nu voia să plece de acolo cu o dispută. Până la sfârșitul serii ne-am distrat, am dansat împreună, evident, nu ne vedem duminicile. Eu și cu Oana mă știam de mai demult, de la Fructul Oprit”, a spus Cristina Ciobănașu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: