Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Puican și Armin Nicoară trebuie să îndeplinească o condiție înainte să devină părinți. „Trebuie să ne…”

Claudia Puican și Armin Nicoară trebuie să îndeplinească o condiție înainte să devină părinți. „Trebuie să ne…”

Claudia Puican și Armin Nicoară sunt uniți de pasiunea lor pentru muzică, dar și de dragostea pe care și-o poartă. Cei doi au reușit să-și construiască o carieră impresionantă în domeniul artistic, iar după această realizare, următoarea lor dorință este să-și întemeieze o familie. Au dezvăluit nu doar o dată cât de mult își doresc să aibă un copil și acum au vorbit și despre condiția pe care trebuie să o îndeplinească înainte să devină părinți.

Claudia Puican și Armin Nicoară se numără printre cele mai îndrăgite cupluri din țara noastră, motiv pentru care oamenii i-au urmărit mereu cu mult interes. Cei doi trec printr-o perioadă foarte aglomerată a vieții lor, mai ales din punct de vedere profesional, însă nu uită niciun moment de dorința lor cea mai mare: să devină părinți.

Claudia Puican și Armin Nicoară trebuie să îndeplinească o condiție înainte să devină părinți. „Trebuie să ne…”

Nu de puține ori au primit întrebări legate de clipa în care vor aduce un copil pe lume, dar cei doi artiști sunt foarte sinceri atunci când vine vorba de acest subiect. Recent, Claudia a răspuns acestei curiozități a publicului său pe contul său personal de Instagram, ocazie cu care a dezvăluit și condiția pe care ea și Armin trebuie să o îndeplinească înainte de acest pas important.

Solista de muzică de petrecere a mărturisit că ea și partenerul său vor face cununia religioasă înainte de orice, semn că-și doresc să respecte tradițiile din țara noastră.

„Ne dorim din tot sufletul…dar trebuie să ne cununăm în fața lui Dumnezeu înainte de toate”, a răspuns Claudia Puican.

Cei doi se confruntă cu probleme de sănătate și au apelat la ajutor de specialitate

În urmă cu câteva luni, Claudia Puican și Armin Nicoară au trecut pragul medicului specialist. Au dorit să-și facă investigații mai amănunțite, deoarece până în acest punct al vieții lor au mai încercat să devină părinți, însă fără succes. Stilul lor de viață agitat, precum și problemele de sănătate pe care artistul le are, i-au determinat să creadă că vor avea nevoie de ajutor pentru a deveni o familie.

,,Ne dorim din tot sufletul să avem un copil. La Armin este o mica problema, el având diabet de la vârsta de 15 ani, ma gândesc ca de aici este problema.[…] La mine este o mică problemă pentru că nu țin un regim alimentar prea ok. Noi ne ocupăm cu muzica amândoi și avem un stil de viață mai agitat.’, au declarat Claudia Puican și Armin Nicoară în trecut.

După consultație, mediul i-a asigurat însă că visul lor va deveni realitate într-o bună zi. Având în vedere că sunt tineri și la început de drum, șansele să devină o familie cât de curând sunt destul de mari.

Despre momentul când va deveni mamă, Claudia a mărturisit că încă se teme. Nu știe încă cum va îmbina rolul de părinte cu activitatea profesională, iar cea mai mare temere a sa este ca stilul său de viață să nu-i dăuneze bebelușului. Înainte de orice, cea mai mare dorință a sa este ca copilul său să nu întâmpine nicio problemă de sănătate.

„Îmi este frica puțin, având în vedere ca avem un program foarte agitat, nu vreau ca bebelușul sa fie expus unui risc. Îmi doresc foarte mult să avem un bebeluș sănătos si sa nu aibă vreo problema. Aceasta situația ma sperie foarte tare”, a mai mărturisit Claudia Puican.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: