Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu a spus ce reacție ar avea dacă ar fi înșelată: „Am trăit relația asta până acum…”

Cristina Șișcanu a spus ce reacție ar avea dacă ar fi înșelată: „Am trăit relația asta până acum…”

Cristina Șișcanu a răspuns recent curiozităților fanilor din mediul online, care s-au arătat foarte interesați despre viața sa personală. Una dintre întrebările care i-au fost adresate a fost legată de soțul său, Mădălin Ionescu. Mai exact, oamenii și-au dorit să știe dacă ar putea ierta eventualele infidelități ale prezentatorului de televiziune.

Cristina Șișcanu a spus ce reacție ar avea dacă ar fi înșelată: „Am trăit relația asta până acum…”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează una dintre cele mai frumoase familii din showbizul românesc, fiind un cuplu apreciat de public. Sunt căsătoriți de mai bine de 10 ani, iar de-a lungul timpului scandalurile i-au ocolit cu succes. Au preferat să fie două figuri modeste atunci când a venit vorba de viața lor personală, ceea ce înseamnă că oamenii și-au dorit în aceeași măsură să afle mai multe despre căsnicia lor.

În ultimul timp, Cristina a devenit mult mai deschisă fața de comunitatea de fani pe care o are pe Instagram. Aceștia au avut ocazia să vadă diferite momente din viața lor de zi cu zi, precum și declarații de dragoste și clipe romantice.

De asemenea, soția lui Mădălin Ionescu le-a împărtășit urmăritorilor părerile sale despre diferite subiecte. Întrebată despre posibilitatea de a-i ierta partenerului său infidelitatea, Cristina Șișcanu a oferit un răspuns surprinzător.

Din câte se pare, ea nu ar accepta să fie înșelată și să ierte. Consideră că are o iubire ideală cu Mădălin, iar posibilitatea ca unul dintre ei să se dedice altcuiva este exclusă în totalitate pentru ei. În cazul în care s-ar întâmpla totuși, este de părere că acțiunile celui care a înșelat s-ar restrânge asupra relației lor, care din acel punct nu ar mai putea continua.

„Asta este o întrebare care mi s-a mai adresat. E greu să răspund la ea, pentru că relația noastră este foarte strânsă, profundă trup și suflet, nu știu ce ar însemna, un sfârșit probabil. Chiar dacă, să zicem, aș vrea să trec, nu cred că s-ar mai putea. S-ar răsfrânge clar asupra noastră și nu s-ar mai putea merge mai departe. Aproape 12 ani de când suntem împreună și am trăit relația asta până acum așa, la nivel maxim spre ideal”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: