Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu are parte de clipe de panică. Fiica ei se confruntă cu probleme de sănătate: „Toată ziua s-a plâns”

Cristina Șișcanu are parte de clipe de panică. Fiica ei se confruntă cu probleme de sănătate: „Toată ziua s-a plâns”

Cristina Șișcanu a trecut prin clipe de panică, după ce a văzut că fiica ei nu se simte deloc bine. Vedeta a fost nevoită să-și anuleze toate planurile, pentru că fiica ei s-a confruntat cu probleme de sănătate. Iată despre ce e vorba.

Cristina Șișcanu, clipe de panică

Cristina Șișcanu își ține la curent urmăritorii din online cu noutățile din viața ei. Este foarte activă pe internet și împărtășește ce este mai bun, dar și mai rău cu cei care o urmăresc. Așa s-a întâmplat și de această dată când Petra, fiica lui, nu s-a simțit deloc bine și s-a confruntat cu probleme de sănătate. Copila a vărsat de mai multe ori și a durut-o burtica, după cum a dezvăluit chiar mama ei.

Sunt cu Petra, fetița mea frumoasă și mă bucur că este bine pentru că ieri s-a simțit rău, a vomitat de două ori și a durut-o burtica și toată ziua a mâncat covrigi și a băut cola. (…) Știu că mulți copii se confruntă cu probleme digestive din cauza unor virusuri, din zona enterocolitei, ieri mă gândeam oare o fi despre așa ceva și cazul Petrei.

A vomitat cam de două ori, toată ziua s-a plâns de burtică. Spre seară a mâncat pâine și cartofi și s-a înviorat înainte de culcare, ceea ce m-a bucurat foarte mult. A dormit toată noaptea foarte bine. Dimineața s-a trezit voioasă, îi turuie gurița, nu m-a lăsat nici să beau cafeaua. Mă bucur că este bine.”, a spus Cristina Șișcanu, pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu și-a anulat toate planurile

Vedeta și-a anulat toate planurile, pentru a avea grijă de fetița ei. „Trebuia astăzi să mergem la ședința foto de Crăciun, într-un cadru idilic, dar am zis să fim siguri că Petra este bine și să nu fie ceva din zona virusurilor, că trebuie să o țin acasă, să nu dea mai departe. Astăzi o țin sub observație, dar are o stare foarte multă, trebuie să îi fac față energiei. Trebuie să avem grijă. ”, a mărturisit Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: